Že za dobro jutro sem se nasmejala:delo ni zajec, da bi lahko pobegnilo.
Ta vikend si bom tale rek kar pretvorila v učenje ni zajec ...
Bojim se pa, da me to ne bo pripeljalo do diplome, kaj šele do službe. Mene na trenutke precej skrbi, kje se bom lahko zaposlila.
S fantom se pogovarjava, da bi bilo morda celo bolje, če nekaj časa ostanem doma, nama pridelujem zelenjavo in skrbim za celo četo prihajajočih otrok.
Če bi se kje pojavila kakšna dobra priložnost, bi jo, jasno, pograbila z obema rokama. Nikakor ne mislim, da delo trgovke, tajnice ... ni dovolj častno, le zdi se mi, da bi za svoj blagor in za blagor najinih otrok na ta način naredila več. No ja, bom videla, kaj bo čas prinesel.
michelle1, res ti priporočam, da poskusiš pravi čaj. Neprimerno boljši je, v ceni pa ni razlike. 100g čaja imam jaz za kar nekaj časa, ker rabiš samo eno žličko listja, pa še to lahko prekuhaš 2krat.
mamica deklicam, super, da svojim puncam pustiš, da ustvarjata v kuhinji. Le tako se bosta kaj naučili, pa še dobro boš jedla čez leta. Meni je recimo naravnost smešno, ko moje vrstnice ne znajo ničesar skuhati, če že, pa so to testenine s tuno.
No, sonce je v času mojega pisanja izginilo
.