Pa ne že o kilogramih; z njimi se bomo ukvarjale naslednje leto. Sama sem v prvi nosečnosti dobila zraven 17 kilogramov, pa sem šla v službo v prednosečniških stvareh, pa še malo so mi bile prevelike. Res pa je, da nič ni šlo samo od sebe dol :-( Po mojem bo drugič lažje, bo le treba se z dvema ukvarjati :-D
Kar se nosečniših znakov tiče, bi bila jaz vesela, če ne bi bili tako močni. Ta slabost me prav ubija, nič mi ne paše in najraje bi šla spat in spala do konca avgusta, haha. Koliko mi uspe počivari, si lahko predstavljate, glede na to, da imam manj kot tri leta starega pikeca že doma. Ampak gre ta utrujenost malo na bolje, priznam.
Apetit ... ja pa ne, sladko mi na srečo ne paše, bi non-stop nekaj grickala. Hvala bogu za sadje, krekerje in jogurte ... recimo, da s tem ne bom dobila tokrat 27 kilogramov in ne samo 17 kot prvič ...
Sicer pa priznam, da je precej drugače, kot je bilo prvič. ENostavno nimam časa toliko razmišljat o tem, da sem noseča. KAr je mogoče boljše, ker potem tudi manj kompliciraš. Čeprav se trudim držati načela, da je treba komplicirati čim manj. Pa je delovalo že prvič, tako da bo tudi drugič.
Povedala sva najožjim sorodnikom in najboljši prajateljici. Mislim pa, da me v službi precej sumijo, ker opažam čudne poglede v trebuh (res je, da se tudi malo čudno oblačim zadnje čase, ker me enostavno tiščijo kostimi, ki jih sicer nosim, zdaj sem kar v nekih tunikah ...). Ne vem, zakaj je moj trebuh dejansko že kar izbočen, prvič ni bilo tako hitro ... Sicer pa ne mislim več dolgo prikrivati, ne vem, zakaj bi ... Prvič sem čakala do nuhalne, ampak če bo moj trebuh tako rastel, še 4 tedne ni teorije, da ga skrivam ...
Sicer je pa jutri dan d, dan ko bom prvič videla mojo malo malino (tu nekje bi naj bil velik, hihi). Komaj čakam.
Tiste, ki sprašujete, kako je z vaginalnim UZ in prisotnostjo partnerja - pri moji ginekologinji to ni bil problem. pri pregledu logično, da ni smel biti zraven, ampak ker UZ izvaja na posebni mizi in ne na stolu, me je lepo pokrila že kolena, da je bilo čisto skrito njeno početje ... In sva ga prvič videla skupaj. Pa bo verjetno tudi jutri tako. Ak, komaj čakam!
Aja, še to ... jaz sem bila pred nosečnostjo zelo fizično aktivna (aerobika), odkar sem noseča, pa nisem migala še nič (no, veliko smo na sprehodih). Pa mi manjka in naslednji teden začnem telovadit doma - vaje za roke, noge, rit itd ... Ne dam sedaj pridobeljnih mišic :-)
Lepo se imejte ...