Dobro jutro, tako lepa sončna sobota po dolgme času, jaz pa čepim notri
. Tamala je šmrkava in solzne učke ma (drgač ni nč vročine ipd). Je pa težko tako živahnega otroka not držat. Mnja, bo že.
penny supre ti gre tole urejanje seznama. A mogoče katera ve zakaj povezava oz. spletna stran novorojenček.com ne dela več? Ta, ki naj bi imela pakete te enkratne pomoči... sej to je še daaaaleč, ampak me firbec matra če se je v teh 3 letih kej spremenil. Ma, ja, prehitevam, če mi pa spet stopijo solzne v oči (hormoni, o.k.
) ko pomislim na nakup malih bodijev, nogavičk, evo pa smo tam, že teče (jao, morm se k seb spravt
). Sicer ne bo tolk priprav kot pri prvem (jasno), a vseeno.
apetit: no ja, na žalost je kar prisoten. Imam tako, khm, kr veeeelik, veeeelik presežka, tako da ni potrebe po tem apetitu, je pa tako da zaeenkrat itak potem vse zleti ven.
vitamini ipd.: jemljete kaj poleg folne, mislim kak elevit, al samo tifol ali kaj čisto tretjega. Glede na to, da rezerve imam ohoho, se ni za bat primankanja, kljub bruhanju, ampak vitamini pa mogoče vseeno ne bi bili slaba ideja, tega v zalogah ni. Zdaj pa razmišljam kaj vzet. Zaenkrat jemljem samo tifol.
lep dan vsem, jutri nas baje čaka sneg, se ga že zelo veselimo (tistega strašenja da bo do - 10 ne tolko),