Iiiii kolk fajn, vedno več nas je
.
Pa waw okno za odgovor mi je odprlo v prvo??? Konc sveta bo!!!
Meni so drugače vse hlače še vedno prav, nič me ne tišči. V bistvu imam trebušček še vedno presenetljivo raven, tudi napihnjena nisem več tako zelo, kar mi je všeč, ker sem se počutila kot en balon. Ampak joški pa ... to je pa druga pesem. Večje sicer še nič niso
, bolijo (in občasno srbijo) pa ful, cele, bradavice tudi, vse, pa zdijo se mi bolj polne, napete. Sem res mislila, da so kaj večje, ampak meter pravi, da ne. No ja, bo še čas za kupovat nove modrce
.
Pa sitna sem tudi. Kr neki, sploh ne vem zakaj, sam vem, da sem sitna in občutljiva, včer sem se skor zjokala za brezveze. Sicer sem se včeraj končno opogumila za seks, sam me je pol dedc v slabo voljo spravu (no sitna sem, saj sem že rekla
) in me je minilo
. Več sreče prihodnjič. No do četrtka "morava", da lahko G povem, če bodo kakšne krvavitve po odnosu (baje se rado zgodi
).
Malo sva se pogovarjala glede tega, kdaj bova povedala novičko družinam. On itak zagovarja čim pozneje. Nekaj sva računala, da bi čakala do velike noči (31.3.), ampak ne vem, če bom zdržala, ker takrat bom že dobrih 16 tednov (skrivat se pa definitivno ne bo več dalo takrat
).