IZVIRNO SPOROČILO: poli*
Pa če bi meni katera podarila (lahko tudi za majhne sowde) eno črko velikosti? Samo eno, pliiiiisss
Jaz bi ti takoj šenkala ene dve ali pa tri košarice (imam ff) in najbrž bi to storila vsaka od bolj "obdarjenih" brez pomisleka!

Eh ja, je kar težka ta (pa res dobesedno)
Drugače pa jaz nimam ravno dobrih izkušenj z izdelavo po meri. Sempred leti dala delat kopalke, pa to, žal, niso bile kopalke za večje prsi (modrc je bil kar nekaj - se mi zdi, da so samo malo več blaga dodali, kar pa itak ni ok). Pa cena ni bila ravno nizka.

Skratka - tana13, poskusi naročiti kak modrc s katere od zgornjih strani, npr. kaj malo cenejšega, pa boš videla, da se res splača. Mislim, da so še vse, ki so poskusile, bile zadovoljne in jim res ni bilo žal.
poglej, kaj najdeš pod številko 38H
tu.
Kaj pa tale Panache:
http://www.figleaves.com/uk/product/PA-6721/Panache-Tango-Luxe-Balconette-Bra/?size=38H&colour=Lilac/Purples Mogoče boš celo ugotovila, da pravzaprav nimaš številke 38h (mogoče imaš manjši obseg in večjo košarico). Ker večina na podlagi izmer določi napačen (prevelik) obseg. Tudi na strani alise je tisti kalkulator napačen in pokaže, da imaš preveliko št podprsnega obsega. Jaz imam npr obseg tam nekje 83, pa je moja številka 75, 80 mi je prevelika. ..V glavnem - poskusi naročiti prek spleta (Angležinje so med najbolj obdarjenimi na svetu in tam res znajo delat modrce za velike košarice) in ne bo ti žal.
Ok, zdaj bom pa nehala s teženjem, obljubim, vsaj za danes...