writing-img

Ringaraja error

clock-img

27.02.2013, 20:20

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Zanima me a mi zna kdo odgovorit zakaj se toliko moramo matrat ,da lahko kaj napišemo.Sodelujem na forumu in nobena ne pride gor po par dni.Da te volja prej mine preden odpre stran ,da kaj napišeš.Eni ne hodimo po zabavah ampak nam je forum zabava ob večerih ko otroci spijo.Hvala in lp.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 28.2.2013 17:51:04 >

clock-img

27.02.2013, 20:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.02.2013, 20:47

clock-img

Penny

pencil-img

798

Kakšen error, meni je zdaj v prvo odprlo user posted image .

Nadležno je, ja. Prej sem morala več kot 50x kliknit na odgovor, da mi je okno odprlo. Težave s strežnikom al neki pač, kar se jim ne zdi vredno porihtat.

clock-img

28.02.2013, 08:55

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

Mah, očitno foruma ne rabijo/ne želijo več imet. Sem 100% da je večina uporabnic šla zaradi tega... neumno, res. Pač naj zaprejo in čau... meni se več kot 3x ne da kliknit... pozabim kaj sem hotla, nima več smisla... Spodaj sem hotla odgovorit Lulu... pa nič...

clock-img

28.02.2013, 10:48

clock-img

mika

pencil-img

6485

pRI MEN JE TUD večinomo RR ERROR, tako da sploh ne morem gor. očitno lastniki za forum sploh ne skrbijo. Sej, zato se pa nič ne dogaja...koliko vidim po odprtih temah.

clock-img

28.02.2013, 11:08

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ful mi je smešno ko kdo odpre temo kje so kakšni uporabniki al pa se čudi zakaj je tako, pa ko kak praša za zs, kar enim ni jasno - al pa ne dobivajo zs-jev.. user posted image ) - a ni očitno zakaj nobenga nikjer ni več gor in da nič več ne dela kot bi moglo? ter da je to povezano?
ljudje grejo stran od tam kjer nobenga nič ne briga (če kaj ne dela) in se nič ne izboljša, popravi..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 28.2.2013 11:10:43 >

clock-img

28.02.2013, 11:11

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

Wau, neverjetno, po več kot enem tednu mi je končno odprlo okence za odgovor.

Ta zadeva postaja resnično nadležna. Včasih je uspelo vsaj v treh poskusih, pa če si malo menjaval gumbe za odgovor, zadnji teden ni uspel noben postopek. Tako da se kar tukaj zahvaljujem TT za njen odgovor glede ZK, ker nimam pojma, kdaj mi bo naslednjič odprlo okence.

Škoda.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

28.02.2013, 11:27

clock-img

enea

pencil-img

2440

Ja meni je tudi KONČNO odprlo po celem dnevu, včeraj mi sploh ni, nikjer na nobeni temi,..user posted image
ja lahko bi se lastniki malo bolj potrudili, ali pa, kot je ena že rekla, nimajo VOLJE nič spremenit/popravit da bi lahko bilo BOLJE

clock-img

28.02.2013, 12:29

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

Za napako se vam iskreno opravičujemo. Skušali jo bomo odpraviti v najkrajšem možnem času.

Hvala za razumevanje,
flavia RR

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

28.02.2013, 12:56

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Uf! Po dveh dneh mi je odprlo okence!

IZVIRNO SPOROČILO: Flavia RR

Za napako se vam iskreno opravičujemo. Skušali jo bomo odpraviti v najkrajšem možnem času.

Hvala za razumevanje,
flavia RR

To vedno rečete/napišete, ampak je kljub temu vedno slabše.
Boste mogli razmisliti o nadaljnih poslovnih potezah.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

28.02.2013, 20:04

clock-img

petea

pencil-img

5336

je kam je poniknila AjraRR - pogrešam njena sporočila 'Vprašajte RR strokovnjaka ...' user posted image

clock-img

28.02.2013, 20:53

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: petea

je kam je poniknila AjraRR - pogrešam njena sporočila 'Vprašajte RR strokovnjaka ...' user posted image

po moje tud ona ne more več okna odpret user posted image

clock-img

28.02.2013, 21:56

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Hvala za razumevanje,
flavia RR

Napaka? Prej motnje. Kar se zahvale za razumevanje tiče, ni potrebe po zahvali, spljoh, ker ga nimam(o) glede na večmesečno opozarjanje na motnje. Lahko pa prosite za razumevanje - o tem bomo pa še razmislili....A se niste nekaj ponujali, da se en določen % olajšave pri dohodnini upošteva v korist Ringaraje...? Hmm...

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 28.2.2013 22:01:46 >

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

28.02.2013, 22:02

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

mater, kje ima RR gumb "Like"? user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

28.02.2013, 22:02

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

user posted image

clock-img

01.03.2013, 08:15

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Vse me mine. No zdej je odprlo vau aleluja. Škoda, mi je všeč forum, še bi sodelovala sam tole je brezveze. Če tisti na vrhu nimajo volje, da se napaka odpravi, napaka na katero ne opozarjamo par mesecev ampak že kar kakšno leto... potem nima smisla. Res škoda.

clock-img

01.03.2013, 09:28

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Hvala za razumevanje,
flavia RR

To ste v zadnjem letu dni že ene parkrat napisali....za eno in isto napako......

Tako da te ne moremo jemati resno......in tudi razumevanja skoraj ne moremo več imeti......

Je pa lepo, da se vsaj kdaj pa kdaj (vedno seveda ne) vljudno odzovete na naše opozarjanje.......

clock-img

01.03.2013, 11:59

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Zdaj imajo vsaj mir pred brisanjem in zaklepanjem tem. Dosegli so svojeuser posted image . Prej se je sam štepalo, so prsti bili hitri, da se je kadilo.... zdajle pa se ti vsa frustracija in jeza razkadi, še preden sploh odpreš okno in se ti že zdi brezveze

Ampak res je vse skupaj brezveze že. Čeprav danes nekaj hitreje odpirauser posted image

Ne vem kako uporabnici doll tako hitro in vedno odpre, mogoče zaradi sirupauser posted image

clock-img

01.03.2013, 12:00

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ja danes tudi meni odpira, ne morem verjet. user posted image user posted image

clock-img

01.03.2013, 12:26

clock-img

petea

pencil-img

5336

Meni pa je (dopoldne) precej blokiralo.
Zdaj sem sicer na drugem računalniku, tako da še gre.

Praviloma pa so težave v 'vročih' urah, tam nekje med malico, pa med kosilom, pa med popoldansko malico (beri: zaključevanjem služb) ...

clock-img

01.03.2013, 12:41

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Praviloma pa so težave v 'vročih' urah, tam nekje med malico, pa med kosilom, pa med popoldansko malico (beri: zaključevanjem služb) ...

To se tebi samo tko zdi. Mi smo par ur pred vami, pa sem na računalniku, ko še vi vsi spite in ni šans, da odprem oknouser posted image

clock-img

01.03.2013, 13:07

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

A zdaj bomo pa še me krive, ker delemo "vroče" ure? user posted image
Kar si napisala, ne drži. 24/7 in 12/365 so težave user posted image

clock-img

01.03.2013, 19:47

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

Saj si sploh več ne upam. Včeraj sem trmarila in poskusila vsaj 10x, pa ni šlo in pika. Ampak tole je post leta in ga enostavno moram 'všečkati'. user posted image

Domnevam, da mi naslednjih 20 dni ne bo več uspelo odpreti okna. user posted image

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

01.03.2013, 21:12

clock-img

Metuljčica 2013

pencil-img

243

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/forum/js/globalfunctions.asp, line 893

user posted image user posted image user posted image user posted image menda je v 10. uspelo objavit komentar user posted image

clock-img

01.03.2013, 21:34

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Hehe, 10tič je pa odprlo tole okno! Sem šla štet, za hec. Magična cifrauser posted image .

Se strinjam z vsemi, jasno in dam prav hope, okna se ne odpirajo tudi ob 2h ali 4h ponoči (večkrat preverjeno - samo da takrat navadno nimam motivacije še 9x probat in odneham). Ampak res - kje je fora imet forum, kjer se ljudje ne morejo sporazumevat zaradi tehničhnih težav? To nima nobenega smisla...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem