menjat rjuhe je men bla mora tam gor..
Zdej se boš režala, ampak pri nas to lubi dela in kar jogi dol vzame, pa je

. Midve se sicer ne butava z glavo v strop, se je pa reva enkrat fejst butnila v omaro, ki jo ima ob vzglavju (omara se konča pač pod stropom, ni vgradna).
Sicer smo pa v prvem stanovanju, kjer smo živeli, ko sem bila mala, vsak dan sproti postiljali in tega NE priporočam! Kaj se ti to ne da in kako je to zoprno vsak večer!!! Ok, moja mami je res komplicirala, ker smo še rjuhe vsak dan dajali gor pa dol, ampak vseeno - mi je super, če lahko pustiš posteljo postlano ali razmetano - to so me pa fantje navadli:D.
kokoš, glede

pa vseeno razmisli... Mislim - če je strop ful nizko, ti ne moreš bit zgoraj, ker se boš z glavo butala v strop... Tak da če ti je to recimo omiljeni položaj, potem dajta posteljo še mal nižje;).
mateyka, meni se zdi, da bi si kokoš želela ločit otroško spalnico od njune z možem... Saj si prebrala, da bi enrkat rada še enega naročila, mogoče si pa želita mal miru vmes

. Sicer pa - saj si našla točno to, kar išče - dvojno dvignjeno posteljo,pa pisarniški kotiček spodaj:).
Kar se trdnosti tiče, pa sem bila presenečena, da je tale lesen pograd neverjetno močen, tako da nič bat: punci non stop plezata po njem ko dve opici, se vesita, pa zadeva zelo trdno stoji:).