writing-img

RE: Kdo vam je dovolil?!

clock-img

14.03.2013, 20:29

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

uuu, Stana - 1000 postov.

evo šopka slavljenki:
user posted image

Oooooo, bogato. Tole se je pa splačalo priklikat in prištrikat do jurja.

clock-img

14.03.2013, 20:33

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Ob viskoem jubileju se zahvaljujem moderatorjem za ekzakten odgovor na v uvodnem postu postavljeno vprašanje.

In ker vem, da vas je ob jubileju zbranih veliko, še za ves njihov trud pri posredovanju težav s forumum tistim, ki bi težave odpravili. Verjamem, da ste naredili vse, da bi informacija prišla na prava ušesa in da ste žal omejeni z resursi.

clock-img

15.03.2013, 01:15

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

Stanislava, čestitke! Jaz sem potrebovala, hm, pojma nimam - cca 7 -10 let?, da sem se približala tisočici.

Kakorkoli, jutri je zadnji dan tekmovanja in po moje smo RR-jevke in RR-jevci zmagali, ker smo se borili v najtežjih mogočih pogojih. user posted image  V zahvalo za trud, požrtvovalnost in predanost, nam, iskreno upam, pripada ureditev tehničnih težav, o katerih že vrabci čivkajo.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

15.03.2013, 06:44

clock-img

alda

pencil-img

3570

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Stanislava, čestitke! Jaz sem potrebovala, hm, pojma nimam - cca 7 -10 let?, da sem se približala tisočici.

Kakorkoli, jutri je zadnji dan tekmovanja in po moje smo RR-jevke in RR-jevci zmagali, ker smo se borili v najtežjih mogočih pogojih. user posted image V zahvalo za trud, požrtvovalnost in predanost, nam, iskreno upam, pripada ureditev tehničnih težav, o katerih že vrabci čivkajo.

pripada nam vsem najmanj državno priznanje za požrtvovalnost in skrb za toploto našega ljudstva-, saj smo posekali več dreves, ko belci v Amazonki!user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

15.03.2013, 13:53

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

alda user posted image

Ne le, da smo bile požrtvovalne drvarke, še na tone čokolade smo pojedle, ne glede na to, da je lepo število RR-jevk na dieti. Predanost, da ji ni para. user posted image

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

18.03.2013, 14:54

clock-img

alda

pencil-img

3570

jaz dobiti ena nagrada Howk!!
Čokolada!!
Kdaj dobiti nagrada?
Howk?user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

18.03.2013, 15:31

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: tashq

tashq, nima veze oziroma je ne bi smelo imeti, koliko sporočil ima posamezini uporabnik.

Me veseli, da vsaj nekomu dela. Kateri brskalnik pa uporabljaš?

ja vem, da naj ne bi smelo imeti povezave, vendar glede na to, da nekaterim dela, nekaterim pa ne, se splača vsaj poskusiti.user posted image

uporabljam pa google.

???
Sprašuje po brskalniku in ne iskalniku (btw, google nima ničesar skupnega z RR forumom, čeprav ga imaš nastavljenega za domačo stran user posted image )
A uporabljaš Explorer, Mozila Firefox, Netscape Navigator, Opera, Safari,...?

Men je danes celo odprlo okno za odgovor v tretjem poskusu.

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 18.3.2013 15:32:18 >

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

18.03.2013, 16:50

clock-img

tashq

pencil-img

739

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

tashq, nima veze oziroma je ne bi smelo imeti, koliko sporočil ima posamezini uporabnik.

Me veseli, da vsaj nekomu dela. Kateri brskalnik pa uporabljaš?

ja vem, da naj ne bi smelo imeti povezave, vendar glede na to, da nekaterim dela, nekaterim pa ne, se splača vsaj poskusiti.user posted image

uporabljam pa google.

???
Sprašuje po brskalniku in ne iskalniku (btw, google nima ničesar skupnega z RR forumom, čeprav ga imaš nastavljenega za domačo stran user posted image )
A uporabljaš Explorer, Mozila Firefox, Netscape Navigator, Opera, Safari,...?

Men je danes celo odprlo okno za odgovor v tretjem poskusu.

ups...user posted image nism glih domača s temi računalniškimi stvarmi.user posted image
ok, uporabljam internet exploreruser posted image

clock-img

19.03.2013, 06:23

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz jih imam 16000 pa mi odpira v prvem ali pa drugem klikuuser posted image

clock-img

19.03.2013, 08:15

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

uporabljam pa google.

???

no ja, če je rekla google, bi lahko bil tud Chrome - Chrome je od Googla. jaz ga uporabljam in je user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem