IZVIRNO SPOROČILO: ursonok
Barbapapa
daj si shrani svoje zapise na tem forumu. Boš čez par let, ko boš spet to brala, dol padla. V bistvu človeka res mine vsakršna želja po selitvi ... ti samo čistiš, čistiš in čistiš, non stop. Pa nabavljaš.
Meni bi se zmešalo. Ne eno ne drugo namreč nikakor ni zame.
Eh, pomoje je boljš, da tele depresivno-čistilne zapise zbrišem - čeprav internet hrani stvari za vedno

. Največji hec vsega je, da pred selitvijo sploh nisem veliko čistila, v bistvu samo ta nujno, pa še to bolj na hitro. Ampak zdaj sem nekako morala spraviti tole staro in kot se je izkazalo tudi malo zanemarjeno hišo v stanje za normalno bivanje. Če bi si lahko privoščila, bi si omislila čistilni servis in bi bilo v enem dnevu ali morda v enem tednu vse gotovo. Samo je zmankalo v družinskem proračunu sredstev za to in potem mi ni preostalo drugega kot cunjo v roke. Drugače pa tudi jaz ne maram ne čiščenja in ne nakupovanja (tega v bistvu tudi zdaj ne počnem). In ja, se strinjam - od tega se ti lahko tudi zmeša. Še dobro, da prej nisem vedela, kaj me čaka - vprašanje, če bi se odločila za selitev... No, saj zdaj mislim, da je tega obdobja čiščenja počasi konec in upam, da bom lahko začela početi kaj bolj produktivnega in si vzela tudi kakšno minutko časa zase...
Vem, da ne bi smela napisati tega, ker mi bo že jutri sigurno žal, ampak mi smo pa še kar zdravi to zimo

. Neža je imela ene par 1-dnevnih vročin, Manca pa pravzaprav samo en prehladek. No, saj do marca je še daleč, itak je v vrtcu spet škrlatinka, tko da si ne delam utvar, da bomo mi pa kr zdravi... Ampak vsak zdrav dan je dober dan
Danes sem se naspala - sem šla spat pred 10, dala Manci 1krat dudo in 1krat flašo in spala do pol 7ih. To je pa že kar super, človek čisto drugače funkcionira, če ni na smrt zaspan. Zdajle čakam eno bivšo sodelavko, da pride na obisk - se nisva videli že najmanj 5 let - prav zanimivo mi bo srečati še koga drugega malo za spremembo. Se mi zdi, da se vrtim v začaranem krogu vedno istih obrazov in dogodkov in da sem totalno dolgočasna in tečna - kaj hudiča naj se pogovarjam, če se mi pa nič ne dogaja

Na splošno sem postala malo negativno nastrojena in godrnjava - hmmm, če grem sebi na živce, grem drugim zelo verjetno še malo bolj,a ne?

No, prepoznavanje problema je 1. faza, zdaj bo treba pa še kaj narest za izboljšanje.
Grem počasi pripravit malico za Manco in počakat obiske.