aha, še to glede MV - ravno danes sem bila na pregledu v APN ravno zaradi popuščanja MV. Noseča sem 13t in MV mi niso merili, saj v tem času nosečnosti še ne morejo ničesar videti (torej ali popušča ali ne), ker posteljica še sploh ne pritiska na MV oz. nekaj takega. Prvič ga bomo kontrolirali v 16t. Toliko o tem, nočem biti pametna ker nisem strokovnjak, le meni je bilo tako vse pojasnjeno oz. narejeno.
Sicer pa je DHT popravil rezultat nuhalne na 1:1810 in zato malo lažje diham
.
bebibebi kar se tiče vrtca, v LJ je enako. Kar se pa tiče otročičkov in samostojnega spanja, jaz imam doma 14 mesečnico ki že od 11 meseca spi v svoji sobici, sedaj pa jo intenzivno navajamo na "samostojnost" saj jo jaz sploh ne smem dvigovati. to pomeni, da smo ji posteljico pripravili tako, da sama zleze vanjo ali iz nje, sama zleze v stolček za hranjenje in dol, pri umivalniku ima pručko na katero stopi, ko se umivamo.... ampak pri nas to ni nobena težava, Tamal je lahko bi rekla od samega začetka samostojna in odločna in ko uvedemo kako spremembo je meni vedno hudo pri srcu ona pa to opravi kot kak odrasel človek, brez kompliciranja in samozavestno.
Če dovolite še glede vozičkov, sva v prvo doktorirala in na kocu z veliko težavami nabavila v tujini ampak če bi morala še enkrat, bi takoj ker sva super zadovoljna. je pa tako kot je ena že napisala, najprej dobro premisliti, kaj pri vozičko želite oz. potrebujete, potem pa na podlagi tega izbirati. Tako je najlažje, saj si vsak želi kaj drugega.
Tippi tudi mi bomo menda dobili
, smo na NS videli nekaj bingljati med nogami. Upam, da bo tako tudi ob rojstvu.
Uf sem se razpisala, ne mi zamerit. Lepo bodite.