IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: asyka
Glede na to, da nas je ful, ki jemljemo vse skupaj tako na izzi in se ne želimo obremenjevat s tem več, predlagam, da se tej temi pričnemo malo izogibat. Tista , ki želi proučevati znakce se še vedno lahko priključi temi pričakujemo II, tukaj pa dajmo v izzi pa se poizkušajmo izogibati temi in samo veseliti ob veselih novicah :).
BRAVO
sem že sama hotela nekaj takega napisati, ker sem že kar malo sita, da kadarkoli odprem temo, berem samo še ta znak pa uni znak. In vse sprašujete tekaj, tema pričakujemo II je pa kar malo zamrla.
Je super brati o čem drugem in še kakšne pametne nasvete dobim
Jaz sem pa morala dvakrat prebrat, se mi je prvo zdelo da predlagaš da nič več tukaj ne pišemo

; ne vem kako mi je uspelo to ven razbrat. Sicer pa v zadnje čase kar veliko spet pišemo druge stvari in fajn klepetamo, ja pa res nekaj časa nazaj bilo samo še o znakcih. Ampak, zdaj se mi zdi je ravno prava kombinacija obojega. Teme v pričakovanju pa res zamirajo, sem prav presenečena- še seznam je zelo kratek, tako da ne vem...če sklepamo po tem bo rodnost spet v upadu.
Sicer pa
mamica deklicam, jaz sem se tudi včeraj kar malo nasmejala tvojemu pisanju; čeprav ti dam prav. Jaz bi ga verjetno dala že prej na hladno ko toliko menca, ti pa po zdravnikih hodiš pa ne vem kaj še vse. Mislim, da bo kar hitro razmislil in si premislil; če ne drugega bo verjetno vsaj bolj razumen... Sicer pa bravo za tečaj; fajn so takšne stvari.
Misi to pecivo pa zgleda super dobro.
Ve ste v pričakovanju m., jaz pa v pričakovanju o., pa da vidimo ali bomo ta mesec končno štartali (glede na to da že eno leto na tej temi visim bi počasi že bil čas

).
Mi danes ne bomo nekaj preveč se z kuhanjem ukvarjali; drugač pa verjetno leča pa palačinke za zraven, to jima ponavadi tekne tudi ko sta bolana. Čeprav je sin danes že pojedel popečene jajčke; sem vesela, se vidi da mu gre hitro na boljše.
Aja, pa
dobrodošle vse nove.