Jutro punce,
pika ful sem vesela, da je zdaj pri tebi vse ok. In edino pravilno, da si polna optimizma, sem prepričana, da bo vse obrodilo sadove. Držim pesti, da bo klomifenček kmalu naredil svoje
.
Žabinčica čestitke za uspešno opravljene obveznosti na faxu
. Druga polovica, oziroma ti si že čez, gre veliko hitreje, vsaj meni je šla, bravo punca
.
Katte dobrodošla nazaj med nas, sem vesela, da sta se z dragim pobrala in sta pripravljena za naprej. A tebi so rekli, da lahko takoj naprej poskušata? Pri meni se je tudi vse samo ščistilo, pa je rekla sestra naj vsaj kakšen mesec počakava, čeprav na koncu nisva, ker me je O malo presenetila, sem mislila, da je ne bo brez hormonov.
Ma sej se veselim dopusta septembra, samo sem tak oboževalec morja, da se mi zdi tako daleč
. Bova morala vmes kakšen vikend skočit, ker se mi že zdaj meša. Drugače pa vrjamem, da je v Dalmaciji takrat še vroče in da je morje toplo. Posebaj fajn bo, ker bo manj ljudi, Makarska je kar zabasana.
Meni se ta teden spet tako vleče, komaj zdržim do 4 v službi
. No, sej še malo pa vikend. Jutri šibam na eno dekliščino in se prav veselim. Nazadnje sem bila na svoji, in mi paše, da tokrat ne bom jaz na tapeti in v središču pozornosti
.
Lepo se imejte