IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
naša ta mlajša je pa dobila borelijo. pred 14 dnevi je imela za desnim ušesom prisesanega klopa, danes pa tak lep kolobar okoli ušesa, da ni nobenega dvoma. Sva bile že pri pediatrinji in je dobila antibiotik.
Še dobro, da smo hitro odkrili. Tako, da upam, da ne bo nič hujšega. Sem se pa poleg tega pozanimala, kako je s cepljenje glede miningitisa. A je pri vas tudi en odmerek cepiva 24,80€ ? Sedaj pa to pomnožite z 2 in da je treba čez en mesec ponoviti
. Upam, da bo oči financiral
.
Mislim, da je cena tu nekje, ja. Se pa splača malo pozanimat o cenah, ker ko sem se jaz cepila proti raku materničinega vratu je bila v MB 10€ višja cena kot v Celju.
Bošče malo in upam, da čim prej se potuhne tale borelija. Jaz sem že od malega cepljena proti meningistisu, pri nas sta te odmerke vsem v družini častila dedi in babi, ko sem bila stara 6 let. Če se ne bi takrat cepila, bi me pa čakalo obvezno cepljenje na fax-u. Tako sem pa potem mogla samo po osvežitveni odmerek it.
Žabinčica baje bi naj ble to ene izmed boljših tablet. Tako vsaj pravijo pri zvezi potrošnikov. Jaz mam trenutno ene iz Mullerja, pa sem napačne takrat vzela in so brez dodane soli, tako da komaj čakam da jih porabim, ker se mi ne ljubi več dodaja soli pred vsakim pranjem

V splošnem pa so tudi te ok, do sedaj se mi mogoče 3-4x ni stopila tableta, ko se mi pri Somatovih npr skoraj vsakič drugič ni stopila. Bom pa potem kupila te Hoferjeve da probam, če so res tako dobre. Če so, bom ostala pri njih, ker mi je škoda devati 13€, če isti učinek dosežem pri 4€.
< Sporočilo je popravil asyka -- 2.6.2014 20:18:36 >