Ojla bodočke,
nisem nekaj preveč aktivna zadnje čase, sem pa vseeno rekla, da je čas, da se spet malo oglasim, posebaj, ker moram čestitati naši bluegirl
. Bravo punca, zelo vesela sem zate in za tvojega fantka, lepo se crkljajte in vsekakor se še oglasi. Sem te iskala po drugih temah, ker me je res zanimalo kako si, tako da superca, da si se javila. Savanah tudi tebe spremljam
. Tudi meni se zdi, da smo še pred kratkim čvekale o ciklih in vseh zmešnjavah. Drži se in tudi ti se še kaj oglasi.
MD dobrodošla nazaj, lepo da ste uživali na morju.
Žabinčica super seznamček, si pridna da tako lepu urejaš.
Asyka kje si pa ti kaj? Že dolgo se nisi oglasila. Upam, da kmalu priletiš sem s kakšnimi novičkami. Tedy tudi tebe že nestrpno pričakujem, upam, da nam polepšaš tale mesec
.
Cikacaka mogoče pa res tvoji izcedki kaj pomenijo, pa ne mislim na meno, ampak na kaj boljšega
.
Jaz sem po starem, delovno. Odštevam do dopusta, zdaj se mi je prestavil za en teden prej, tako da samo še tri tedne in pokava. Iskreno povedano že komaj čakam, imam dovolj vsega
. Sem 1 teden po O in sem bolj negativna kot pozitivna, ampak ok, sem že nekako navajena na neuspeh
.
Pozdravček vsem, lepo bodite.