Dober dan punce moje.
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Kakor pri nas vse kaže, bom jaz z to zgodbo zaključila. Oktobra bo že tri leta od splava, meni se vsak mesec da manj mojega prepričevat, da bi
bolj pogosto, kakor njemu paše. Ima take izgovore, kot bi jih imelo 10 žensk skupaj in res nimam več energije za vse to. Čeprav on še kar trdi, da bi rad imel še enega otroka, ja se je treba tudi nekaj potrudit zanj, ali ne?
Jaz sem vsak mesec, ko pride
, bolj razočarana. Še huje je, ker vem da pri meni očitno ne štima več vse 100% in je potem samo še manjša verjetnost, da uspe. Vse skupaj je pa samo uničujoča kombinacija, sploh za mojo samozavest in živce.
Nisem mislila niti tega napisat, a sem prišla do spoznanja, da zadrževanje v sebi je samo še slabše

. Saj ne vem kaj naj ti rečem. Mogoče pa tvojemu res več ni; dve hčerkici sta že tu, pa leta...verjetno je res tebi, glede na to da si bila pripravljena na umetno, bolj do še enega

kot njemu. Je kar težko to, ja...sploh glede na to, da ti on daje tako mešane signale. Se bo počasi moral le zjasnit...
41 res za tretjega otroka ni previsoka starost, po drugi strani pa vem kako je, skrb za majhne otroke je vedno na prvem mestu in kasneje kot pride naslednji, bolj se cela zadeva zavleče in kasneje se lahko spet v večji meri posvetiš svojim stvarem... Upam da vama uspe, kmalu oz. da celo stvar dogovorita tako, da bosta z njo pomirjena oba

. Jaz bom še vseeno držala pesti

.
Sicer pa nekako lahko razumem oba. Pri meni je pa ta želja po

v zadnje čase nekako "mlačna" (sploh če primerjam kako je bilo pri prvih dveh) in se sprašujem če tako sploh lahko uspe

.
Tara

, bravo punca, čestitke še od mene; pa lepo nosečnost bp želim.
Tejča, dobrodošla nazaj, upam, da ste na dopustu uživali in da je to tudi pri tebi to

. CB je bil meni najbolj zanesljiv test

. Sporoči.
Sassika dobrodošla pri čveku

.
Ela23 tudi jaz se te še spomnim. Čestitam za sinka

in želim čim več lepih skupnih trenutkov. Pa pridruži se nam kmalu spet ja; bo bolj pestro

.