IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Moja poroda sta bila oba ekspresna. Prvi tri ure, drugi samo 2,5. Tako da se kar malo boljim, kako bo šlo v tretje
, da ne bo kar ven padel.
Evo takšen porod naročam v tretje
.
Jaz prvič 3 ure, drugič 1,5 ure, tretjič 6 ur. Tudi jaz čakam, da bo tokrat padlo kar samo ven.
Mamica deklicam, a se pri tebi prijavim za super hiter porod?
kaj naj rečem punce, me je narava obdarila z široko ritjo

, oz. boki pod njo. Imam očitno pravo medenico za hitre porode. Samo kaj ko je ostala napeljava pri meni za en k***

.
Očitno je spet tetka s Krvavca prišla na obisk, vsaj zjutraj se je malo nakazala

. Potem je pa moj dragi čisto šokiran, ja kako je to možno. Madonca ali je tako butast ali se samo dela, da če bi on

samo enkarat ali dvakrat na mesec, da bova prej na lotu zadela. Saj nimava več 20let, da bi po njegovi varianti ratalo.
Jaz nimam nič proti zimi, ker visokih temperatur ne prenašam. Samo moje telo se ni navadilo, je bil kar prehud preskok. Prejšni teden sem kratke rokave iskala po omari, sedaj pa zimska oblačila ven vlečemo. Tamalimadvema sem že pripravila kape, rokavice. Včeraj sem jima celo presortirala žabe in zimske nogavice. Po tem najbolj vidiš, kako sta od pomladi zrasli

. Za veliko sem kar navajena, je velika za kakšno 8-9 letnico. Se pa bom sedaj morala navaditi, da je tudi mlajša začela hitreje rasti kot je v preteklosti. Baje v vrtcu vse poje in hoče še repete. Vzgojiteljica tega sploh ni navajena, ker je prejšno leto puščala hrano