IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl
MauMow, od kdaj do kdaj pa bosta v Rusiji? Super
Sama bi včasih tudi najraje zamenjala okolje... Kar tako, me prime, jajc pa nimam
Kaj pa počneš gor? Kakšno je vzdušje?
V Rusiji sva že leto in pol. In je super. Vsi so me malo strašili z Rusiji, vam pa odkrito povem da se veliko bolj varno počutim tukaj kot v Sloveniji. Res ljudje se niti ne upajo biti agresivni ali kaj takega ker imajo ful stroge kazni. No ok mogoče na kakih takih lokalnih malih vasicah ko je vse v rasulu je mogoče več kriminala ampak v Moskvi je res super. Poleg tega so fulll prijazni ljudje. Vse ti pomagajo - aja pa ženska ne sme nobene vrečke nesti ali kovčka (to moški takoj iz rok vzame)

. Tukaj sva trenutno nedoločeno, vrjetno bova še vsaj kake 6 do 8 let. Odvisno kako se nama bo natzaj zaluštal iti. Če ne prej vrjetno ko bo šel kak otrok v šolo, čeprav tut ne bi bilo slabo da bi tukaj šel, ker je šolski sistem v primerjavi z našim 100% boljši. Za otroke recimo je poskrbljeno na polno. Za vsakim blokom so igrala (ki jih vskako leto na novo uredijo) v vsakem parku pa večja igrala - in tukaj res skrbijo za motoriko otrok. Hrana in vse je super. Tako da te kar nekako potegne.
Jezik pa ni noben problem. Moj mož ker je že prej delal z Rusijo je že znal rusko, jaz pa sem šla v dva tečaja tukaj in znam osnove pa na TV se še naučim sproti kake fraze pa to. Zdej najprej hočema met enega otročka in ko bo on za vrtec bom šla js v službo, do takrat pa tako dobivam dodatek ker ne delam in ker sem šla z možem v drugo državo.
Pa kar se zdravstva tiče mam svoj ZD in bolnico tako da ni problema.

Tudi rodila bom tukaj, ko nam bo ratalo priti tk daleč
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Maumow zate sem pa še posebaj vesela. Zdaj pa naj se dokončno vse ščisti, potem pa akcija. In ja, tudi jaz stavim da bo leto 2015 tvoje
.
Joj Tara9 ko bi blo to res. Joj kaj bi bla vesela. Ker dost mam teh zadev ko skos neki kurbla pa ne gre... Pa ko gre ne pride do konca... Sem rekla upam da gre v tretje rado, da se tretja nosečnost ustali (prva je ziher bla taka, ko mi je M zamujala cca 2 dni in pol sem tako krvavela v kosih sa sem ziher da je šlo za zelo zgodnji splav. V drugo pa.... zamujeni splav. Tk da zdej je pa dost...

- zdej pa hočem bebija. In upam da bo 2015