IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl
Žabinčica, kopalnico sem pa tudi sama takoj opazila. Me fascinirajo ogromni prostori, sama sem prej živela na 40 kvadratih, sedaj na 80. Sanjam o dodatnih 200
Sem pa en frik na stanovanja; v užitek mi je gledat, kako ima kdo opremljeno, razporejeno... zveseljem bi pokukala v stanovanje vsake od vas. Se sliši zalezovalsko, a?

, jaz sem tudi nora na opremljanje, pohištvo in vse ostalo. Potem pa ves čas nekaj prčkam, pa preurejam, itd oz. se morem prav nazaj držat da to ne počnem. Trenutno živimo v stanovanju na 100, želja pa je hiša; no saj enkrat smo se že o tem razpisale. Najbolj zaradi parcele. Gledamo še vedno, a zaenkrat še nismo našli tisto pravo. Videli smo tudi sicer nekaj ok hiš, ki stvari, ki jih iščeva bolj ali manj izpolnjujejo, ampak prav zares se pa za nobeno nisva zagrela. In ker je tu prostora več kot dovolj zaenkrat še čakamo...
Aja še glede kopalnice, naša je za stanovanje kar precej velika okrog 8 kvadratov, v njej kotna bana, veliki umivalnik, itd (in seveda tona igrač za vodo

). Ampak, kar me je zelo presenetilo, da ima veliko hiš, ki sva jih gledala manjše kopalnice

. Ok, res gledava tudi stare hiše, ker so nama všeč, ampak tudi v teh novejših imajo eni take mini prostorčke, da gre samo tuš noter

. Ne vem, jaz že v osnovi, če bi si hišo planirala, bi kopalnici namenila veliko več prostora. Pa milijon idej imam kako bi kaj uredila, tako da Bluegirl sva že dve

.