IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Bluegirl imaš prav, ta počasen vuf vuf je pri meni ob strani, ob jajčnikih al kako naj se izrazim
. Ta pravi mali vuf vuf, ki je veliko hitrejši je pa na sredini
. Sem rabila kar nekaj časa, da sem dojela. Mi je ratalo samo s štetjem števila utripov.
Ej, hvala. Ravno tega me je bilo najbolj strah. Da ne bom prepoznala srčka od vseh preostalih zvokov, ki se baje tudi lahko slišijo. No, bom videla, kako mi bo šel ta lov za vlakci.

Itak boste na tekočem...
Nosečniški trebušček - ma, škoda besed, res. Ja kaj bi pa po njihovem imela? Six pack? Če nimaš trebuščka, nisi nosečka. V prejšnji nosečnosti sem bila kot mali sodček.

Pričakujem, da bom tudi tokrat. Pa to gre vse dol. Moja velika sreča, da zelo rada športam. Tek v naravi je zame sploh zakon. Pol urice, urico...

Že komaj čakam. V tej nosečnosti ne smem.

Sem mislila, da bom lahko vsaj do tretjega, četrtega meseca. Pač dokler te trebuh ne začne ovirati. Pa niti pod razno ni šlo. Prav zoprne krče sem imela. Pa sem recimo vajena še kaj hujšega kot je lahkoten dir čez drn in strn. Sem enkrat omenila svoji ginekologinji. Je skoraj popenila. Da nisem več dvajsetletnica, niti ni to moja prva nosečnost. Vsaka pač pusti nekaj za seboj.
Tako da mi preostanejo samo sprehodi.
Pri prehrani se trudim paziti, kaj pojem. Sploh sem ugotovila, da mi po ogljikovih hidratih kar lepo zatečejo noge. Tu se nenehno prepiram sama s seboj. Mi ne bi bil problem pojesti 0,5 kg belega kruha. Tako naenkrat, da ne rečem večkrat na dan.

Tukaj rabim res obilo samokontrole.