Dobro jutro
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
Evo, danes lahko grem vse potrebno za koledarček nabavit
.
Super.

Pri meni manjka samo še pet darilc. Razmišljam, da bi jih napolnila s Softy bonboni. Razen dveh se ostali paketki ne ponovijo. Komaj čakam, da jih v nedeljo zvečer obesim na vrvico.
Ostane mi še adventni venček. Svečke že imam doma. Ostalo verjetno v petek ali soboto. Kolutke mandarin že pridno sušim.

Rada imam čisto preprost venček, iz naravnih materialov.
Naša nosečniška tema (Majčice 2015) je praktično mrtva. So vse punce ušle na FB in ta je meni čisto brez veze.
Ampak
Bodoče nosečke so moja matična tema. Tu sem napisala svoje prve poste, tu sem našla svoje prijateljice. V bistvu si niti ne predstavljam, da bi bila kje drugje.
Aja, pa glede skominov, ki vam jih povzročamo nosečke...

To je samo pozitivna stvar. Človeka ženejo k uresničitvi njegovih sanj.
snika - tudi jaz ne vem o laparoskopiji nič, ampak čisto po občutku, iz tega kar si napisala, menim, da izvidi pomenijo ravno to, da so nekaj poštimali. Saj so napisali, da je nosečnost možna v 1 mesecu. Torej kar veselo na delo...

Bolj boš zaupala vase in v svojega partnerja... To pomeni brez kančka dvoma o neuspehu, prej bosta zagledala plusek. Sprosti se in uživaj!!!
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
Večina se namreč pogovarjate o otrocih, nosečnostih, ovulacijah, nosečniških testih, znakih nosečnosti in podobnih temah o katerih nimam več kaj povedat.
Ej, pa še ti prideni kaj v ta lonec. Pišeš lahko o vsem, kar ti srce poželi. O svojem življenju, svojih upih, strahovih. Pišeš lahko o čisto vsakdanjih, banalnih stvareh, ki so se ti zgodile. In nikakor nisi pasivna članica. Pa kdo nam bo dajal nasvete o peki slastnih dobrot, če ne ravno
chocolatecake?