IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Ja tudi jaz sem na to temo nekako posebaj navezana, predvsem pa na punce tukaj, tako da me vedno nekaj sem vleče
, čeprav sem zdaj nosečka, ampak bom po aprilu spet bodoča nosečka, ker upam, da ne ostanemo na 1. Tukaj res veliko koristnih nasvetov človek dobi, pa še lepo se načvekamo o vsem, tako da paše
.
Jaz v bistvu tudi, ker smo večinoma res fajn tukaj gor našle... In je prav lepo čvekat tukaj..
. Jaz vam resno pravim punce, me bi res morale enkrat na tortico... IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1
Če ni nekih fizičnih zadržkov, zakaj ne pride do spočetja, ostane samo še psiha. Verjetno milijonkrat težja stvar, ker tukaj se ponavadi začne tista prava borba... s samim seboj. Kjer je volja, tam je tudi pot.
Se popolnoma strinjam in mislim da je to eno zanimivo branje...
Podobno tudi zanimivo branje na temo nosečnost, otroci, malo alternativno obarvano, če katero zanima je tudi knjiga
9 stopnic, priporočam.
Sicer pa se strinjam, sem že par strani nazaj napisala, je moja glava zelo dobra kontracepcija. Pot do prvega

je bila za mene tudi dolga, s tem je bilo povezanih veliko strahov, zadržkov in prepričanj; ko sem se teh zavedla, jih uredila je

nastal naslednji mesec. Pri drugi tega vsega ni bilo in je vse skupaj potekalo bistveno lažje, hitreje in bolj sproščeno.
Zdaj pa...je podobno kot prvič samo da gre za druge stvari, med katerimi pa ena izstopa in ta žal še ni čisto urejena... In zato si morem prevetrit glavo...
Adventni koledarček sem nabavila vrečke, naredila številkice, trakce. Zdaj še morem nabavit vsebino; večinoma bodo sladkarijice, pa kakšna figurica, mogoče kak mali okrasek. Sem pa se odločila da bom vseeno izpeljala stvar malo drugače. Darilca bom nastavljala eno po eno-zaradi prevelikih skomin malih dveh, ker vem da se ne bi znala zadržat. Prinesla jih bosta božična škrata

(ki sodita med našo dekoracijo). Si pa bomo vzeli čas in mogoče še izdelali en koledarček s slikicami, malo za predstavo kako gredo dnevi, kako se odvija praznični mesec, itd., ki bi bil potem dodatek tem paketkom.
Je pa res da imamo naslednji vikend spat en otroški in en odrasli roj. dan, naslednji teden pa še neke predstavitve na faksu in upam, da bo čas za vse

.