IZVIRNO SPOROČILO: flay
Tudi naš tamali si želi dojenčka. Skoz me boža po trebuščku in sprašuje, čeprav ne vem od kod mu to, ker se o tem ne pogovarjamo (da delava na tem mislim).
Tako da včasih sem res žalosta...
Tebe oz. vaju bere. Otroci zelo dobro čutijo in zaznavajo kaj se okrog njih dogaja, sploh pa pri njihovih najbližjih-bolj kot si včasih mislimo in želimo.
Naša situacija; tudi bolj tako. Včasih je bila boljša...Pravzaprav sva midva tudi na bolj kot ne eni plači; jaz zaslužim koliko pač naredim,pa še to se praktično vse vrne nazaj v s.p. za stro. in ostalo potrebno. Ampak ok, imava lastno stanovanje, dovolj veliko ta problem je tako rešen. Hišo bi si verjetno tudi lahko privoščila če bi ga prodala, cene so padle in tukaj nimamo ravno nizkih stro. tako da bi načeloma v hiši imeli nekje enake skupne stro. (ali celo malo nižje), samo drugačna struktura bi pač bila.
So pa neke želje tudi za naprej samo pri meni je zdaj pač razen dela, glavno da faks skozi spravim, ker pred tem si še kakšnih dodatnih stvari ne morem privoščit delat...itak je že to delo, faks, otroci, gospodinjstvo samo po sebi dovolj...
Tako da bi se po eni strani tu fajn ujelo če bi bila recimo zdaj počasi noseča, ravno si bi lahko neke stvari za naprej zastavila, malo lažje delala, ker bi mi to dalo malo dodatnega časa ... Ali pa tudi ne, saj v bistvu je težko vedet kaj bi bilo boljše...
Sicer pa, vse se izpelje takrat in tako kot je najboljše, stvari se že same nekako poklopijo in čeprav nam včasih ni čisto jasno zakaj je tako in ne gre po naših planih, se na koncu tako kot je izkaže za dobro, boljšo varianto...
Tako da punce pozitivno, 2015 bo super leto
.
O o. testih pa nima pojma...verjetno so, sploh če nimaš nobenih drugih znakov za o., lahko fajn pripomoček...