IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: asyka
Zadnjo sem imela 25.2. tak da do danes mi je 6 dni zamujala. Mene dtugace pred vsako
boli tako v krizu in sr siri naprej v jajcnike. Ampak se mi je kak dan pred prihodom umirilo. Danes me se kr boli ampak samo v krizu. Rahlo v jajcnikih. Je pa taka topa bolecina, kot bi imela nek pritisk skoz tja. Nadlezno ampak za zdrzat. Enaka bolecina se mi pojavi ob ovulaciji...
Ti boš mela začetek decembra PDP oz. vse je dovisn kakšen ciklus maš
Kot ti opisuješ to bolečino, mene npr nč v križu ne boli ... vsaj ne čutm bolečine, mam pa tko kot pravš, kr en pritisk tm pr mehurju zato čakam, da se mi vsak čas ulije
Ja sem že računala. 2. december. Čeprav mi moj prejle izjavi, kaj pa če je že od prejšnega meseca, ko ti je tudi zamujala pa je bla pol sam 3 dni

Je pa on rekel, da se bo veselil po prvem UZ. Ko bo 100% da je vse tam ko mora biti. SMešen tip je, ves čas mi govori naj bom pozitivna zdaj ima pa on take... :D Po drugi strani pa zdaj že 1 uro hodi okoli mene ko mačka okoli vrele kaše pa me gleda. Kaj te misli, da se mi je zgodilo
Očitno nekaj je res na tej temi, da smo tako produktivni. Da bodo le vsi naši mulci in mulke zdrave.
Zdaj pa grem na zajtrk in potem do lekarne po neko folno kislino. Imam sicer še ene 3 tabletke od one iz DM, ampak bom raje nek elevit al pa nekaj takega. Predvsem mi je pomembno da ima čim več vitaminov not, ker znam biti jaz kar šlampasta glede sadja, čeprav ga obožujem :D
Je pa moj prejle izjavil, da zdaj pa mi ni treba več tuhtat kaj naj dam mojemu očetu za 50 rojstni dan

Mu bomo samo povedali, da bo dedi. Bo ravno skupaj šlo, ker bo tam nekje 1 pregled in bo potrjeno.

Jaz sem ko radio danes vesela. Priznam. Ampak sem isti skeptik ko moj in tudi do prvega pregleda ne bom mirna.
MauMow Mogoče bo pa toliko fešt prineslo še k vama kaj. Jaz sem bila ta mesec res v izzi, sestra je imela maturanca pa dedi rojstni dan in okoli smo letali. Mislim, da je bil to edini mesec, ko se mi je res gladko fučkalo kaj jem in kaj počnem