Pozdravljene punce! Me ni bilo nekaj časa, malo odklopa, pa bolna sem bila. Sedaj spet delam in malo na RR visim.
Čokoladka sem zelo vesela, da srček bije in je vse OK. Da bi bilo vse vredu še naprej! Kdaj imaš nuhalno?
Mony in hribovkati iskrene čestitke za nosečnost!
Srečno do konca!
Jaz se bom sedaj malo distancirala od O testov, M je bila prejšnji ponedeljek, je bila en dan kasneje kot običajno, ampak sem vedela, da ni nič, ker med O nisva imela ravno maratona, ker je bil moj na meji, da zboli. Bomo videli kako bo, malo bo treba odklopit. Mi je tudi g rekel na je nuporabljam testov in naj ne delava otroka, ker se potem človek samo napsihira in zato potem ne rata.
MD še naprej držim pesti, ampak vem, da je služba tvoja.
Tara9 ti pa že odštevaš, kajne? Ne se obremenjevati z merami, če bo treba na CR bo pač treba. Bolje, kot, da se matraš prav dolgo in te šele potem dajo. Niso pa te mere 100%. Naša je bila tudi manjša kot so namerili.
MauMov midve morava sedaj malo na off dat, bo prej plus, boš videla.
Super, da si dobre volje, le tako naprej. Ker sekirancija in slaba volja samo slabo na telo vplivata.
Mi bomo sedaj imeli noro, selitev v roku 2-3 mesecev, še vse poštimat v hiši. Jao, ne vem kako bomo vse speljali v času.