Oh, kako sem vesela, ko tako pridno čvekate
.
Sex med M: jaaa, tudi mene grooozno razganja takrat, dosti bolj kot med O. V bistvu niti ne opažam, da bi me med O nekaj ful bolj razganjalo, razen če mam zelo veliko tistega beljakovega izcedka
. Imam pa jaz M močno samo en dan, zato takrat res ne seksam, nimam pa nekih ovir do tega in moj tudi ne. Potem naslednje dni pa brez težav, ker ne curi več toliko in pol se itak obrišeš, stuširaš... Če pa bi imela reeees ful močno M in poleg tega še bedno počutje, mi pa pomoje niti ne bi blo do tega.
Drugače pa ja, Čukica, ti ekstremni pms-i, ko tako psiha dela... Ko sva se junija odločla, da več ne bova pazila, sva takrat glih pred O (potem pa v O več ne), ampak jaz sem mela tak močen pms, da sem bla skor ziher, da sem noseča
. Potem julija sem se skulirala in tut pms-a več ni bilo (tako izraženega). Ta mesec pa spet... Samo zdej mi je sumljivo, ker imam tudi malo vrtoglavice (pripisujem vročini) in več slabosti. Kar pa sicer ni tako nenavadno zame, ker slabosti imam občasno od ovulacije dalje odkar sem rodila.
Če menze ne bo čez vikend, bom test delala v ponedeljek. V bistvu pa bom že čez vikend videla, če se kaj pripravlja ali ne (tisti moj rjavkast občasen izcedek in pojenjanje bolečine v prsih). Danes je 27. dan cikla, imam pa čas dobit M tudi še v ponedeljek ali celo torek... Ampak saj pravim, določeni znaki mi bodo že prej dali vedet, če bo kaj ali ne. Testa pa res ne mislim prej delat ravno zaradi tega, da ne bi bilo kaj lažno.