pridkana, mi tudi imamo samo tuš, ma na začetku smo pupo kopali v banjici. Najprej smo kupili eno v Baby centru, pa smo vidli da je ogromna
Pol mi je prijateljca posodila njeno, ko jo je kupila v Ikea-i za kakšnih 5-10 eur in nam je bla odlična kakšnih pol leta. Pol smo ji vrnili in začeli uporabljat tisto iz Baby centra. Punčko smo kopali na mizi v jedilnici, ker je blo lažje da se ne sklanjaš v tušu. Zdej jo vglavnem samo tuširam, včasih dam tudi banjico v tuš kad (pa imamo tisti mičkeni tuš 80_x_80), ji natočim vodo in dam račke notar pa ful uživa
. Mi še vedno vsi spimo v isti sobi, zraven naše postlje je njena postljica, tko da jo ponoči uzamem k sebi, priklopim jo in spimo naprej. Ne it spat na kavč, ker te itak bo bolel hrbt, boš rabila dobro postljo da se ponoči odpočiješ. Na forumu nekjer imaš seznam kaj rabiš na začetku. Jst itak imam vse od naše pupe, tko da niti ne bom nekaj novega kupaval, razen če bo fantek pa bom mogla kakšne dodatne obleke kupavat ki niso rozaste barve
Jst sem včeraj bla na pregledu, 13+4, pritisk mi je zelo nizek, 83/65, sem mislila da bom padla dol, ne vem kaj mi je blo. Samo je poslušal srčka (jst nisem nič slišala, samo nekakšen hrup). Slabosti počasi bojo nehale, zdej mi niti ni vsak dan slabo. Pa ginekolog mi je rekel da malo zmanjšam aktivnosti ker sem ful utrujena. Jah, kako da zmanjšam aktivnosti če imam 1,5 let staro pinčko ki je polna energije
?
elia, kaj je co-sleeper? Mi smo en čas njeno navadno postljico (eno stranico dali dol) dali zraven naše postlje, z štriki zvezali nogice postljice za našo, da se slušajno po noči ne "odpelje" kakšen cm stran da pupa ne pade dol :)
< Sporočilo je popravil _vanilija_ -- 2.10.2013 10:37:45 >
11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr
---------------------------------------------
Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!
:D