Da se vam pridružim še jaz
PDP imam 6.4., spola zaenkrat še nismo ugotovili, to je druga nosečnost, imamo že enega julijčka 2012, stara sem 31 in iz LJ. Sem ena izmed tistih srečk, ki nimajo nobenih slabosti in dokler ne začutim prvih brc kar malo dvomim da je vse res :)
Malo sem na hitro preletela vašo debato, ko bo kaj več časa bom prebrala vse. Kar sem na hitro opazila:
strije: jaz se tudi nagibam k temu, da je precej odvisno od prožnosti kože. Sama imam že v "normalnem" stanju kar nekaj kg viška in v prvi nosečnosti kljub še dodatnemu trebuhu nisem pridelala nobene strije, pa se nisem mazala z nobenimi kremami. Upam da bo tokrat podobno
lupinica: malo je odvisno tudi od tega, kakšnega velikana imate. Mi smo pri prvem otroku prerasli lupinico v 6 mesecih, pa smo imeli peg peregovo, ki je menda ena večjih. Potem je bil kar problem, ker v navaden avtosedež še ni smel, ker še ni dobro sedel, čeprav po velikosti je že čisto pasal not. Mi smo potem kupili avtosedež Concord Ultimax, ki je 0-18kg, se obrne nasproti smeri vožnje, kasneje tudi v smeri vožnje in se ga da lepo poležat, kadar mali zaspi v avtu in smo z njim reees superzadovoljni! Je pa lupinica na začetku res bolj praktična, ker se jo da nosit okrog kadar kaj skačeš okrog, mi smo imeli enega zaspanca ki je itak nonstop spal, tako da si tisto lupinico pač kot torbico sabo nosil pa si vse v miru opravil
Žabika škoda, jaz bi z veseljem prišla, ampak mi je malo prepozno, ker ima mož ob 9h treninge in ne bi mogla priti pravočasno domov.
Če boste pa slučajno kaj prestavljale termine, pa sporočite.
Spanje: Pri prvem ni bilo problema, od prvega dneva je spal v svoji posteljici in v svoji sobi. Je pa res, da je tudi od prvega dneva spal celo noč in nisem rabila vstajat ponoči. No, na začetku sem ene prakrat šla preverit če sploh še diha
. Drugače sem ponoči bolj lene sorte če se me zbuja in verjetno če bi morala vstajat, bi hitro pristal v najini postelji. Upam da mi tudi tokrat ne bo treba.
Danes je tak len dan da kar počivamo, upam da se tudi vi fino spočijete.
Lp