IZVIRNO SPOROČILO: katipi
Imam štiri otroke in vozim trafica in to izključno zaradi varnosti.
Vsi tisti, ki ne spadate pod velike družine, NIMATE POJMA, kako je to, koliko več skrbi in stroškov prinese vsakdan, ko je pomemben vsak cent!!! zato ne govorite, naj plačajo, kaj so pa naštepali toliko otrok?!, ampak se raje vprašajte: Kako bi bilo pa meni, če bi se to tikalo mene? Verjemite, da vam ne bi bilo vseeno in da je to res krivično! Da ne govorim o invalidnih otrocih/osebah...mislim, res, spraviti se na nas...KATASTROFA!!!!
SKREGANO S PAMETJO!!!
Katipi, brez zamere vendar je stevilo otrok osebna odlocitev - tvoja in tvojega moza. Vprasanja "kako bi bilo meni" ... si je zastavila marsikatera zenska in se zato ni odlocila za se enega otroka, pa bi marsikatera rada.
Verjemi, da marsikateri ni vseeno, da si luksuza velike druzine ni mogla privosciti in se ji zdi zelo krivicno, da sedaj zato ker je ona racionalno razmisljala o stroskih ni rodila toliko otrok kot bi jih lahko (planiranje druzine), ti zahtevas poseben tretma, ker velika druzina veliko stane in to za stvar, ki jo sploh ni nuja imeti??? Se tebi to zdi fer?
Bo tvoja druzine trpela ce se ne bo vozila po AC?
V sosescini imam druzino z dvema otrokoma. Nikoli niso imeli vinjeto, so pa prisli povsod kjer je bilo treba. Pri hisi je ena placa, pomemben jim je vsak cent in ugotovili so, da je vinjeta nepotreben strosek. Ne pricakujejo, da jim nekdo pokrije stroske za vinjeto, ker je na AC menda bolj varno.
Ranjive skupine pa ne mesaj zraven.