IZVIRNO SPOROČILO: Arwen_84
Aja, pa še nekaj...sem bla tudi v labu (kri)...ma kje je fora, da delajo stalno test za tokso, če sem bla v 1
pozitivna (pač imela protitelesa, kar pomeni, da sem jo že prebolela in da se ponovno ne morem okužit)?! Za cuker pri nas nardijo šele v enem 24 al 28 tednu...
NIZEK PRITISK: s čim si ga lahko dvigneš? Meni se fulkrat vrti...izmerjenega imam nizkega (95/68)...danes mi ga na pregledu ni merila jst pa sem v vsej vnemi pozabla vprašat kako to. Kava mi sicer pomaga a več kot 1x /dan je ne mislim pit. Ne bi rada prišla do točke, da bi mogla kakšne tablete zato jemat...
To glede toksoplazme sem se tudi jaz čudila, ker sem dobila napotnico. Sem bila isto že prvič pozitivna in ne vem, kaj pričakujejo sedaj (v tretje)- negativen test
Pritisk: Jaz imam kontra problem, ker imam zdravila zaradi previsokega pritiska. A bi ga midve mal poglihale - dam mal svojega tebi?

Je pa splošno znano, da je pritisk v nosečnosti nižji kot običajno. Kavo pijem vsaj eno na dan, čeprav mi ne paše preveč. Sem ugotovila, da če je ne pijem, sem čisto brez energije in lahko cel popoldan prespim.
brioš, ajšek, RIKEC, upam da se vama čim prej poštima to z izcedki in krvavitvami. Ker to je pa res ena živčna vojno, ko vsak dan čakaš, a bo vse ok. Pa smo šele na začetku.
Jaz se zaenkrat dobro počutim. Malo mi manjka energije, pa apetita nimam (sem lačna, a je ni hrane, ki bi mi pasala). Ta teden moram še v laboratorij (sem v 9. tednu), prihodnji teden pa imam spet pregled pri G (tisti pravi, kjer bodo res vse pogledali). Zadnjič je G samo nosečnost potrdila z UZ, pa glede pritiska in zdravil sva se pogovorili.