Zadnji članki

Balzam za ustnice in krema za roke
Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sistemu?
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. No da sem vam še jaz malo javim. Aspera očitno imava isto ''težavo'', tudi jaz sploh nimam več tako očitnih znakov od četrtka naprej. Samo občasno me še špikne spodaj, drgugače sem pa čisto ok, nobenih slabosti tudi prsi niso več boleče. In sem se res že ustrašila, da je morda kaj narobe
. Ampak bom videla kaj bo 2.1. ko imam pregled, takrat naj bi bla v osmem tednu. Upam, da bo vse ok s pikico. Kako ste kaj ostale? Dobrodošle in čestitke vsem novim.
ali pa
, glej na nuhalno se pa že prej naroči, boš pač imela najprej prvi pregled in kmalu zatem nuhalno.
.
na seznamu!!
Sem pa danes od tašče dobila 2 modrca, ki ju je ona kupila že lani, prek top shopa (tiste, ki so toliko reklamirali, pa ne vem, kako se imenujejo), in sta mi super. Itak so mi vsi ostali postali premajhni že med postopkom IVF.
se pa tudi meni zdi, da so ostali znaki zadnjih nekaj dni nekoliko manj izraziti - mogoče pa polna luna vpliva na znake
a mislite da je pametno, da gre moj z mano ali je brezveze?
.
za bozič, mogoče lahko kupiš bele copatke, jih daš v škatlico in odspodaj slikica od UZ
.
in so slabosti kar na dnevnem redu pa tudi izrazito vonjam,nekak mi zlo velik vonjev ne ustreza najbl,se posebej v kuhinji. V 4.tednu neukrotljiva lakota-luknja v zelodcu če nisem vsake 2uri ornk jedla
.
, 1
, 1.