writing-img

RE: Avgustovke 2014

clock-img

15.12.2013, 14:53

clock-img

zari

pencil-img

414

gomerka ja jazuser posted image , še posebej pop.in proti večeru.

clock-img

15.12.2013, 15:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.12.2013, 15:31

clock-img

Anonimen

Živjo user posted image .
Eno vprašanje imam, če sem noseča 5t 0d, sem torej v 5. ali 6. tednu?
moje počutje je zaenkrat vse normalno, razen špikanja v trebuhu in bolečih prsih? Kako pa se ve počutite?

Anonimna user posted image

clock-img

15.12.2013, 15:37

clock-img

aspera

pencil-img

962

Midva sva res najbližjim že povedala (tistim, ki so tudi spremljali najin postopek ICSI), ostalim bova pa najbrž enkrat po prvem UZ-ju. Do nuhalne ni šans, da zdrživa user posted image .
zari, jaz tudi že komaj čakam na kakšen konkretnejši znak user posted image . Zdaj se še nič posebnega ne dogaja, edino joške imam malo polnejše in me, predvsem ponoči, malo bolijo. Pa občasno kakšen blag krč v maternici. Aja, pa zvečer me vedno napihne in imam vetrove user posted image user posted image .

clock-img

15.12.2013, 15:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.12.2013, 18:47

clock-img

sitka mala

pencil-img

243

Hej srečke user posted image , pa se vam še jaz pridružujem. Beto sem imela 13.12., jutri se grem naročiti še na prvi UZ. Glede na izračune na računalniku, je moj PDP 20.8.2014! user posted image Drugače pa je to moja prva nosečnost, stara pa sem 29 let.

Kar se pa tiče znakov... Grozna luknja v želodcu že zdaj, ki jo blažim s čajem, sadjem in oreščki, grozno boleča prsa in napihnjenost (sem resnično kot vsaj v 4 mesecu ali še več) user posted image

A tukaj sta, zari in aspera!!

clock-img

15.12.2013, 19:26

clock-img

zari

pencil-img

414

sitka mala ojlla!!! si se končno pofočkala tukaj, to bo čvekanjauser posted image .
A jutri pa izveš kdaj boš občudovala, vajinega malega BOSSAuser posted image .

clock-img

15.12.2013, 20:24

clock-img

Marker

pencil-img

75

Waaaw super koliko nas je, res je december pravljičen mesec :)

Jaz imam pregled šele 13.1. .. je še tako zalo daleč. Takrat bomn že v 9. tednu. Bo pa potem hitreje minil čas do nuhalne... :)
Napihnjenost, odklop. Jaz se tega iz prve N ne spomnim sploh. Zdaj pa že nemorem zapeti hlač in globoko dvomim da je to kaj povezano z mojo maternico ampak bolj z z zrakom. Groza. Popoldne zgledam kot bi bila v 4. mesecu, mi je neprijetno, ker so me že vprašali če pričakujemo. joj.

Povedala bova ali po prvem uz ali pa po nuhalni. Čeprav dvomim da bova do nuhalne zdržala, tako da bližnjim bova verjetno po prvem pregledu, ostalim pa potem po nuhalni. Upam da se bo tale napihnjeost mal umirila oziroma upam da nebom prehitre trebuha fasala, da lahko še skrivam. V prvi N sem ga sicer že kar zgodaj imela, kolikor berem pa pravijo da je v drugo še mnogo hitreje, tako da me lahko tudi to izda.

LP

clock-img

15.12.2013, 22:08

clock-img

aspera

pencil-img

962

IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala

A tukaj sta, zari in aspera!!

Hello user posted image . Sem te že imela namen povabit v tole temo, tisto o IVF/ICSI postopkih lahko sedaj pustimo za sabo user posted image . Samo naj nam gre vse u redu še naprej user posted image user posted image user posted image .

lili25, jaz imam prvi UZ 20.12., v petek. Komaj čakam user posted image .

clock-img

15.12.2013, 22:55

clock-img

MaryKate

pencil-img

58

Zanimivo, da vse govorite, da vas ful prsi bolijo; mene pa čist nič. Ubistvu mi tut slabo ni neki ful oz. skoraj nič, in sem že kar malo panična, ali sem sploh resuser posted image ...user posted image

clock-img

16.12.2013, 07:47

clock-img

zari

pencil-img

414

IZVIRNO SPOROČILO: MaryKate

Zanimivo, da vse govorite, da vas ful prsi bolijo; mene pa čist nič. Ubistvu mi tut slabo ni neki ful oz. skoraj nič, in sem že kar malo panična, ali sem sploh resuser posted image ...user posted image

Ne govorimo vse, da nas prsi full bolijo in da nam je full slabouser posted image .
Jaz imam samo občutljive bradavičke, slabosti še tud nimamuser posted image , so pa tu punce, katere so srečkeuser posted image 1-2-3 tedne pred tabo, in moraš vedet da se lahko v enem dnevu veliko spremeni, v enem ali dveh tednih pa sploh, torej uživaj, mogoče boš že jutri pisala kako je bilo fajn ko ti ni bilo še slabouser posted image .

clock-img

16.12.2013, 09:00

clock-img

Marker

pencil-img

75

Jst mam tudi samo občutljive bradavičke, nič slabosti. Če bo tako kot prvič, bo tako tudi ostalo. Niti dneva mi ni bilo slabo. Brez skri MaryKate, vsaka drugače to doživlja. Tako kot so znaki nosečnosti pri eni izdraziti, pa takoj vedo, pri drugih pa ne.
Vse nas čez prbl. 8 mesecev čaka zdrav user posted image :)

clock-img

16.12.2013, 09:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.12.2013, 09:21

clock-img

zari

pencil-img

414

lili25 jaz bi na tvojem mestu, posteljne aktivnosti malo pustila na straniuser posted image , vsaj dokler se vse ne umiri, so pa zelo pagosti izcedki po slončkanju, vendar naj ne bi bili nevarni.
Tudi mene včasih prav mrazi, nisem to pripisovala temu, ker naj bi bilo nosečkam vroče, mogoče smo si pa res različne in prav je tako.user posted image user posted image

clock-img

16.12.2013, 10:26

clock-img

MaryKate

pencil-img

58

Dobro jutrouser posted image

Zdaj ste me malo pomirile. Samo upam, da se mi ne bo tole domotožje po slabosti res maščevalouser posted image

Lep dan vsem!

clock-img

16.12.2013, 10:57

clock-img

aspera

pencil-img

962

IZVIRNO SPOROČILO: MaryKate

Tudi pri meni je tako, dlje kot sem noseča, manj imam znakov, da sem user posted image . Me je danes prijelo, da naredim spet test in se prepričam, samo ne bom. Po eni strani komaj čakam UZ, po drugi ga pa tudi malo s strahom pričakujem. Naj bo vse ok user posted image .

clock-img

16.12.2013, 10:59

clock-img

keksy

pencil-img

86

Hey!
No še jaz se vam pridružujem, najinega user posted image naj bi pričakovala v začetku avgusta user posted image Je pa moja prva nosečnost user posted image

clock-img

16.12.2013, 11:02

clock-img

keksy

pencil-img

86

Kako pa to da imate vse prvi pregled tako zgodaj?jaz ga bom imela šele v 12 tednu..

clock-img

16.12.2013, 11:17

clock-img

aspera

pencil-img

962

To je pa malo pozno za prvi pregled, takrat moraš že na nuhalno user posted image .

clock-img

16.12.2013, 11:27

clock-img

Marker

pencil-img

75

Hojla. Ja kolikor jaz vem naj bi bil tudi prvi pregled med 7 in 9 tednom. Jaz ga mam na žalost šele v devetem, ampak bomo že preživeli :)

Aspera sem ti kar malo fouš da boš imela tako kmalu :)

< Sporočilo je popravil Marker -- 16.12.2013 11:28:43 >

clock-img

16.12.2013, 11:39

clock-img

keksy

pencil-img

86

ja vem, saj zato se mi zdi čudno da imam tako pozno, vendar je gin. sestra rekla ko sem se naročila, da pri njih delajo prvi pregled šele v 11,12tednu, če je vse vredu. zdaj pa me že malo skrbi ker imate vse toliko prej preglede.user posted image

clock-img

16.12.2013, 11:56

clock-img

MaryKate

pencil-img

58

Jst sm ravnokar dobila datum prvega pregleda - 6.1. Od ZM je to 7t1d. Kar zgodaj, sem mislila, da me bo konec januarja naročila.

clock-img

16.12.2013, 13:53

clock-img

čikica

pencil-img

40

Lepo pozdravljene. Upam, da me boste sprejele medse. Prejšnji teden sta mi dva testa pokazala user posted image . In pojavil se je strah. Namreč lani (skoraj ob istem času - zanosila sem le dva dni prej) se je nosečnost končala s spontanim splavom v 12 tedenu. Upamo, da bomo sedaj prišli do konca.

Drugače pa imamo doma leto in 8 mesecev starega navihanca (po 10 letni dobi čakanja in neštetih postopkih umetne oploditve - IFV). Tako, da imamo kar pestro.

Moji podatki za seznamček pa so: prvi pregled imam 7.1. 2014, rok pa naj bi bil glede na lanske izračune (razlika samo dva dni) 16.8.2014.

Prijeten dan še naprej želim vsem skupaj.user posted image

clock-img

16.12.2013, 14:21

clock-img

aspera

pencil-img

962

Čestitke, čikica user posted image . Za take kot si ti sem še posebej vesela. Jaz sem tudi zanosila s postopkom ICSI, ampak sem bila med srečnicami, ki jim je že v prvo uspelo, tako da občudujem take kot si ti, da ne obupate in se borite do konca user posted image .
Srečno še naprej user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2013, 20:42

clock-img

meredith

pencil-img

15

Punce, pridružite se nam na fb skupini avgustovk, me že veselo čvekamo za zaprtimi vrati. Vse tukaj seveda dobrodošle:)
Pišite zs, tista ki želi, da jo dodam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem