Zadnji članki

Balzam za ustnice in krema za roke
Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sistemu?
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

, da sem jih par dala v vodo in so bila tako temnorjave barve..groza no..in sedaj itak nimam pojma kaj je, se posebej, ker je temno rjavi oz. vsak rjav izcedek stara kri, ki se je zadrzevala v notranjosti inse sedaj razkraja.ker nimam M ze % dan, razen tega kar je ven prislo, se sprasujem ali ni to bila vgnezditvena..cist sem fertig..ocitno bo treba na pregled in se en test narediti, za ziher..res me je strah.. :( sem fulll zalostna kaj je to..ampak baje dokler ni sveza kri, nic bat..
no vsaj tako mislim in probam ne paničarit
meni sicer ni nič drugače, vendar sem sama videla da je po vsem skupaj samo še cmokalo zaradi izcedka. Pravi, da je "ohlapno" ??? Mene skoraj kap
en dan prej
in upam, da vse dočakamo avgust. pdp še ne vem, ker ne vem točno kdaj je bila o, verjetno pa bo konec avgusta
jeiii
doma, KRAJ, SPOL
, 1
, 1.
za pregled
.
, si pa kuham tud kompotke in paše mi sveže izstisnjeno sadje