Zadnji članki

Izdelajte povsem naravno kozmetiko za dojenčka
Namesto da si lomite jezik ob prebiranju sestavin v kozmetiki vašega dojenčka, si priskrbite neka...
Osnova nega

Stari starši, ki pazijo otroke, živijo dlje
Znanost dokazuje, da stari starši, ki pazijo na svoje vnučke, ko so njihovi starši v službi, živi...
Babice in dedki
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Je pa rekla, da včasih pač takole znaki kar izginejo, pa je vse ok, včasih pa res pride do odmrtja ploda in da ne upa nič komentirat, dokler ne pogleda. Samo potem sva fižolčka z UZ takoj našli, srček mu utripa, velik je 13,42mm, sem pa 7teden+4 dni
. Imam pa 7.januarja spet pregled, tako kot smo bili že prej zmenjeni.
.
, sam je bolje da si šla, si vsaj pomirjena
. V četrtek pa itak že spet vidimo našega fižolčka.
in malim cicibančkom v bušijih:-)
.
Jaz bi si to razlagala kot posledico tega, da so se končno vsi hormoni, ki sem jih jemala v tem mesecu, izločili iz telesa. No ja, vsak dan se naučimo nekaj novega. Sem pa kar živčna, tudi jaz, ker se bojim, da bo kaj narobe. Še 6 dni me loči do prvega UZ, in sem kar na trnih. Tako ne vem, kaj sploh pričakovati v nosečnosti na sploh, ker je moja prva, pa še sploh ne vem, če je kaj notri, če je vse v redu... Uhhhh..
.
Boli me glava, slabo mi je...katastrofa. Sedaj sem na začetku 10. tedna in nekje sem prebrala, da so ta teden slabosti najhujše - mogoče je pa to to
, 1
, 1.
za srečo
hvala bogu, da samo enkrat. Za kosilo pa že ene štiri dni jem čokolino, mi res nekako nič ne paše, najbolj me skrbi, ker se mi je tekočina ustavla, sploh čaji
, pa saj bo, samo da bi bilo z bebijem vse OK.
Da ne govorim o zaspanosti..