IZVIRNO SPOROČILO: aspera
zari, a si ti imela abrazijo? A mi lahko na hitro opišeš kako to izgleda. Lahko tudi na privat.
e vsak tak post tok prestraš, da še dva dni hodim s strahom na wc
ti na hitro povem kako je vse skupaj izgledalo pri meni. Sprejet si na oddelek, naredijo ti pregled, potem pa pač v bolniški sobi počakaš tolko časa, da si pač na vrsti. Prideš v "operacijsko", osebno v Trbovljah so bili zelo prijazni, sprejel me je dr. Jurca, poseg pa je opravila dr. Maja Merkun. pač uležeš se na posteljo, še kao vsi neki poskušajo bit duhoviti (anestezist, pa kakšni 2 sestri so zraven), po parih vprašanjih če si na kaj alergična dobiš v žilo dozo, kot v filmu odštevaš od 10 in prideš recimo do 9,5, ker te takoj pobere. Osebno sem se zbudila v svoji sobi na postelji, ko so me dobesedno klofutale po licih, da sem prišla k sebi. Krvavitve ni skoraj nobene, za dnevni vložek rjave packarije, ker ti res vse posrka ven. bolečin tudi nobenih, mogoče tam pa tam kakšen menstrualni krč, ampak nič več. Ker sem imela pred tem dosti hujšo izkušnjo, mi je to kar ustrezalo, da nisem potem imela opravka še z mesarskim klanjem na vložkih... menstruacijo sem dobila mislim da cca po 30 dneh (običajno pri meni cikel traja 26 dni).
Bodi močna, želim ti, da vse skupaj mirno prebrodeš in ko bo čas, najdeš upanje in moči za novo življenje.
a