Zadnji članki

Izdelajte povsem naravno kozmetiko za dojenčka
Namesto da si lomite jezik ob prebiranju sestavin v kozmetiki vašega dojenčka, si priskrbite neka...
Osnova nega

Stari starši, ki pazijo otroke, živijo dlje
Znanost dokazuje, da stari starši, ki pazijo na svoje vnučke, ko so njihovi starši v službi, živi...
Babice in dedki
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

za srečo, da bo vse ok, razmišljaj pozitivno
. Sicer s tem nimam izkušenj, ker je tole moja prva nosečnost, ampak sem pa prebrala, da so nekatere obilno krvavele, pa je bilo potem vse v redu, tako da ne še obupat!!
, da bomo kmalu držale svoje zakladke v naročju. Pa poskusite se ne preveč sekirat in tuhtat, ampak upat na najlepše. Verjamem pa, da je to zelo težko sploh če že imaš slabe izkušnje.
. mene včasih tudi kr stiska, kaj bo na pregledu.
vse. no točno čez 1. teden pa imam tudi jaz pregled, na 1.pregled dragi še ne gre zraven, gre na pa nuhalno, ki jo imava ravno na valentinovo. Bo dobil najlepšo Valentinovo darilo.
. Grozno me skrbi za pikico.. Poleg živčnosti in čakanja, zdaj še tole. Uff, Drugače so mi joške kar upadle, se mi zdi, čeprav me ponoči še vedno bolijo za znoret.
Drugače pa so se moje slabosti nekako umirile,ne še popolnoma ampak je veliko boljše. Res pa je,da sem hitro utrujena in da je kauč moj najboljši prijatelj,moj ati mi je reku,da sem kot star konj,ki zadremam za vsakom vogalom.
sej sm ti rekla, da se ne živcirej brez veze in da bo vse ok
.
. Pa ob 9.30 kooončno pridem na vrsto in na mizi zaprem očke, da ne bi videla na monitor od UZ... in pravi moja ginek. : odprite očke, poglejte kako lepega "marsovčka" imamo, je bil utrip prej viden kot plodek... v glavnem, veliki 21 mm, srček bije hitro, pravilno, nikjer nobenega hematoma, vse bp
, 1
, Krško,