Marčevka2010 glede Dianatal gela je takole, v Sloveniji se ga ne da dobit, preverjeno pri uvozniku GSK in še v ene štirih različnih lekarnah, kjer so mi zagotovili, da je umaknjen s prodaje (v Sloveniji). Malo me edino moti, ker nikjer nisem našla razloga, zakaj je umaknjen, glede na to, da naj bi bil tako super duper. Odkupila sem ga od gospe, ki je napisala, da ga še ima, naročen je bil pa po mojem iz tujine. V skrajnem primeru bi ga pa naročila h kolegici na Dunaj iz ene nemške spletne lekarne (če rabiš ti lahko posredujem povezavo na spletno lekarno), ona mi bi ga pa preposlala v Slovenijo. Druge možnosti nisem našla. Je pa res, da je v tujini kar drag (100 € + poštnina).
Ja jaz sem sedaj že več kot mesec in pol doma in sem se mogla z nečim zamotit, ne morem cele dneve pospravljat. Prav tako ne morem ležat, ker mi je dolgčas. Tako, da počivam čisto premalo in povsod po hiši me je preveč
zari ginekološki pregled si imela s kakšnim namenom, ali je to znotraj rednih pregledov? Vem, da sem nekje prebrala, da imaš proti koncu še ginekološki pregled, da malo pogledajo kaj se spodaj dogaja, sem mislila, da bom imela to že na prejšnjem pregledu pa ni bilo nič. Naslednjič pa vem, da imam že CTG - a je mogoče tukaj zraven tudi ginekološki pregled?
Sem pa dobila na prejšnjem pregledu tudi antibiotike Hiconcil, ampak mi ni bilo nič razloženo zakaj, samo, da imam v urinu preveč nekih bakterij, pa zelo vstrajno me je zdravnica spraševala, če res nič ne peče ko grem lulat.
Še slabe tri tedne zdržim pa bo :)
Lep dan