IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
MV merijo do morfologije oz nekje do 25 tedna, takrat ga se lahko zmerijo cez trebusni UZ. kar je kasnej, pa se vec ne da.
mENI npr zelo fejst dol pritiska, mam obcutek, da mi ze cela glava ven gleda
ko hodim. Vcasih ne morem niti do WC, ampak zdaj nazadnje pri 34 tednih je bil dolg 3 cm.
Anonimna hvala za razlago. Hm ... no torej je to eden izmed tistih podatkov, ki je pri moji gin. zajet v besedico VREDU.
Ok, dobro da vem. Bom odmislila in se veselila da je vse vredu.
Tole s pritiskanjem navzdol. Me je že soseda spraševala, če mi kaj pritiska navzdol ... pa sem jo samo debelo gledala.
Tudi sedaj, ko me je v spodnjem delu trebuha bolelo, sem se ves čas spraševala, kako se občuti to pritiskanje navzdol. A to je prav občutek, da ti bo kaj ven padlo? Al kako?
Ker mene samo boli spodnji del trebuha, nič pa ne tišči navzdol. No, bolijo me še vezi, pa trtica, pa zgorni del nog do kolena, pa ... ah ja ...
Zadnji teden je bil naporen - mislim, da bo treba nekaj spremeniti. Takle tempo ne bo šel več dolgo. Sicer pa že odštevam dneve v službi.
Upam, da nam bo letos vročina prizanesla.
ker tudi meni takoooo paše tole vreme ... pa četudi je dež. Samo da je hladno.
Včeraj sem obupala in sem šla v šoping (moja nočna mora). Nobena majica mi ni več prav in sem si šla nabavit par nosečniških majic.
Ni bilo ravno hude izbire ... a za prvo silo bo že. Potem bom pa tako doma in ne bo take panike.
O imenih pa pri nas zadnje čase ne govorimo. za punčko je ime izbrano, za fantka pa bo verjetno še par pogajanj - upam le, da ne šele po rojstvu
Moj dragi je ugotovil, da imam sindrom gnezdenja. In ker še nimava pripravljene sobe za

, pač ne kupujem stvarfi za detece, ampak stvari za dom. Vsak dan prinesem kaj (uporabnega

) domov. Mislim, da do oktobra ne bo več placa v hiši za bivanje, če se bo tako nadaljevalo.