Oj!
Tudi naš je bil prejšnji teden cepljen, reakcije HB nobene, je pa ravno danes začel nekaj smrkati spet, sta mu bratca zgleda (spet) neki "častila". Na srečo ni hudega, sem mu dala homeopatske kapljice in se je (zaenkrat) zgleda ustavilo.
Spanje: čez dan čedalje manj, žal, razen če smo "u laufu", v vozku/avtosedežu spi ko ubit
Zvečer pa mrkne okoli osmih, zadnje noči hoče še "polnočni prigrizek" in spi poj do cca. sedmih (od prejšnje polne lune se mmi je ponoči drgač zbujal na max. tri ure, mi ni bilo najbolj všeč
)
GH: še ne, bom počakala še kak mesec. Pri prvem sva začela po šestem mesecu in je šla kar hitro poj, pri drugem pa pri slabih petih, ker ga je zanimalo, a pojest pa poj ni hotel ničesar... je rabil skoraj pol leta, da je končno res jedel večinoma GH. To pot vžgem eno srednjo pot, da česa ne zafrknem, ker mora do oktobra najkasneje kar fajn vsaj 1-2 obroka nadomestit s tem, ker bom prej zaključila porodniško. Drgač se pa spomnim, kako me je uvajanje "jezilo" - glih navadili smo se res fajn na dojenje, poj je pa treba spet neki vse zbrkat
Obračanje: na bok levo in desno itak skoz, na trebuh mu ne ratuje najbolj, a pomoje je krivo to, da smo še vedno le na postelji/kavču in ne na tleh, kjer je bolj trdna podlaga. V usta nese vse, ampak res vse
, no, razen nogic, ki jih sicer gleda in tipa in vse, a ima očitno preobilen trebuh/stegna, da bi mu ratalo tiste, na pogled tako slastne, prstke v usta stlačit
Oblečen je ponavadi v bodi z dolgimi rokavi in hlače/pajaca z naramnicami, za kratke rokave mi nekak še ni, kar jih je imel, jih je imel za pod majčko z dolgimi, tko de...
Aja, še zbijanje T°: jaz jo redko merim, Daleron starejšima dam bolj po filingu: če imata visoko T°in jo dobro prenašata, poj ne dobita ničesar, razen mogoče pred spanjem zvečer, da se spočijeta. Če sta mi pa na uč bolj boga, jima pa ne glede na višino T° isto dam sirup, ker - zakaj bi se matrala
Načeloma nisem glih za zbijanje kr tako, ker so "cifre ta prave"
Seznam: upam, da ni kakih napak, če so - napišite, popravim