Čer!
Cucljalnik sem tut jaz zadnjič potem tudi kupila in je res fajn (čeprav svinjarija pa totalna, če mu daš banano npr. noter
).
Luna je res "fajna zadeva", ja, nisem verjela, a jih res meče. Pri nas smo še en zoprn prehlad pofasali, da je sploh žurka
.
Spanje: običajno zaspi med/takoj po dojenju, ali v vozku, ali v avtu, ali pa ne spi (čez dan) in se smeje
Ponoči je trenutno malo bolj pestro, tako da ga okoli štirih, petih poj kar k sebi vzamem, kjer spi ko polh poj. Se ne sekiram, prehitro mine...
Gengigel - ni isto kot Calgel, notri ima "samo" hialuronsko kislino (Calgel ima lokalni anestetik in še neki), ki pomaga pri celjenju (v bistvu naj bi dlesen hitreje "počila" in se potem hitreje zarasla), je super okusa in fino (baje oziroma očitno) odleže po njem (srednji sine je, ko so mu petke izraščale, ratal skor odvisen od njega
), tako da jaz priporočam
. Sem pa za drugega kupila jantarno ogrlico (lepo, še jaz jo kdaj nosim
), v Muellerju, naj bi pomagala... a kaj, ko ne moremo preverit tega, drugi je imel težave z izraščanjem kljub ogrlici, a mogoče bi bilo brez nje še huje
Nove nosečnosti: naj vas ne skrbi preveč, sigurno zmorete (čeprav se pomoje vsaka kdaj vpraša, kje je imela "pamet"
), pri prvem je vse res novo, vse ti vzame veliko časa, prilagajanja ipd., a ko dobiš drugega, se ti zdi, de je samo z enim bila "mala malca". Poj, ko pride tretji, se ti zdi, de je z dvema šlo super, a zdaj, ko so trije, je pa kar neki "akrobacij".Sem pa zihr, de če/ko imaš četrtega, si rečeš: "Trije so simpl, ampak štirje...za to pa res rabiš "celga človeka"
" In tako naprej
Vse se da, une napihnjene iluzije o sami blaženosti ti pa itak že prvi postavi na +/- realna tla
.
Mala_račka, ti greš s prvim že delat? Jaz grem mesec dni za tabo pa me že zdej kr stiska
. Ampak - vse se da, v teh časih je itak super, da sploh imaš službo, na koncu se pa ponavadi itak izkaže, da je nekje v "minusih" skrit en velik "plus", vsaj jaz se tolažim s tem. Bo preostalo porodniško tvoj koristil ali jo boš tistih maksimalnih 75 dni "prenesla"? Jaz probam tele zadnje tedne še maksimalno uživat in čimveč časa preživet z njim (itak je cca. dva tedna izrazito name navezan), čeprav bom morala kmalu začet se nazaj "uvajat", da bom lahko res mirno prevzela delo spet.
Plenice: nam jih tut ne nosijo, dobim pa bone za Muellerja ali DM, kar mi je super
Sigurno sem še kaj pozabila... Upam, da sem na seznamu vse "novosti" vpisala - če ne, naj se me spomni in bom naslednjič.
Lepe sanje!