IZVIRNO SPOROČILO: Dorotheia
Zdravo punce!
Joj, midva jutri ne bova mogla priti na srečanje.
Zdaj sem ravno pogledala na koledar in imamo ravno jutri točno ob 10h ponovni pregled v RA (samo kontrolo, najverjeteneje bo zadnji pregled, sploh glede na njegov motorični razvoj v zadnjem času). Škoda, jaz sem pa že vse splanirala, kako bova privozičkala do vas.
Upam, da se še kdaj zmenimo, da bova prišla tudi midva.
Škoda

Pa saj lahko prestavimo na kak drug dan, da bi nas čim več prišlo? Jaz edino v četrtek dopoldne ne morem, takrat imava pa midve kontrolo v RA. Saj res, če ima katera kakšno vprašanje, naj pove, da
vprašam pediatrinjo.
Pametni kuža: kupila, ampak ni ne vem kako navdušena. Saj se malo igra z njim... mogoče pa še bo. Trenutno ji je bolj zanimiva Pojoča knjiga (je dala skozi že par otrok, čisto vsega ji pa res ne kupim

), pritiska tisti nosek, da poje, potem pa pleše zraven

.
Gibanje: se mi zdi, da bo šla ona v kontra smeri. In sicer, da bo skobacala iz sedenja. V sede se že ful premika po prostoru, se vrti in naprej steguje za igračami, včasih že spodvije nogice kot za kobacanje, pa se nazaj poravna. Bomo videli. Sicer pa še vedno na trebuščku v rikverc, pomete celo dnevno in se zatakne pod mizo, če se hoče vsesti pa v jok in gledati mamico, da jo pobere
Nahrbtnik: smo ga aktivirali. Punčka že en mesec čisto suvereno sedi, tako da za krajše ture, maksimalno eno uro, ga bom uporabljala.
GH: kosilo (zelenjava, zelenjava in meso) je super. Včeraj sem ji prvič dala telečja jetra, da se nafila z železom, in jih je pojedla toliko, da je bila sita 4 ure. Sem imela za osnovo govejo juho, potem pa notri nasekljana telečja jetrca, pa z vrta cvetačo, brokoli, korenje, malo pora, listek zelene, peteršilj, malo drobnjaka, dala sem še malo riževih kosmičev in olje. Tudi večerjo zmaže (žitnomlečne kašice). S sadjem pa je še vedno problem. Še najraje ga je tako, da pri meni malo gloda. Ampak seveda je tukaj takoj problem, da odgrizne ali odlomi prevelik košček, se ji lahko zatakne. Sem ji pa začela delati naribano sadje z dodanimi kosmiči in malenkost AM, tega vsaj nekaj poje. Če jo zraven podojim, zdrži 2-3 ure.
Pa spet se ful
zbuja ponoči...

Jaz ne vem več... Hoče viseti na (.)(.). Sem mislila, da je žejna po tistih kosmičih pred spanjem, in sem ji danes dala vodo, ampak je zalegla za 10 minut. Zbudi se najmanj dvakrat, še najraje pa je akcija kar nekje od treh, štirih dalje... Ah spet isto kot prve tri mesece. Pa odločila sva se, da jo bova zvečer prej dajala spat, da bova malo več skupaj sama. Prej pred 21. ni hodila. No sedaj jo dajeva ob 20h, težko zaspi in se potem zbudi že ob pol sedmih zjutraj. Ah pa to

No pa saj mi ni problem zjutraj vstati, bolj me matra tisto na pol spanje in zbujanje vsakih 15 min od treh dalje... Saj bo. Potem grem pa rodit naslednjega

Aja no tisti bo pa itak spal pa lepo se bo dojil pa sadje bo maral...