Čer!
Witch, sem popravila, pojma nimam, od kod mi številke, če so (bile) od kere druge, naj se javi
Shana, naj se sekirancija glede GH čimprej neha, tako ali drugače (al začne jest fajn al pa se nehaš sekirat
). Naš srednji je en vrabček glede hrane, še zdaj, ni jedel a ma nič skoraj, s tem, da še priraščal ni nič neki časa, no, še zdej je gracilen
Prvo nepasirano zadevo, ki jo je vsaj malo jedel, je spravil vase okoli 1. RD (in to je bila krvavica
), še zdaj vse 100x prežveči, se vmes kar zamisli ipd. ... v glavnem, še zdej mi kdaj živc potegne s tem. Tale najmlajši pa že vsaj kak mesec je čist običajno, kak jabuk mu naribam, a bolj iz svojega veselja. Je vse (no, skori), jedel bi skoz kaj, pije še pri meni (ponoči bolj, čez dan le ene 1-2x), tko da... vsi drugačni pa to
Zobki: po parih dneh nenormalnega slinjenja (slinček je bil premočen v, prisežem, pol urce
, je bila cla žehta skor samih slinčkov
), no, po parih dneh le mal bolj pošlatam dlesen in je poba zrastel obe zgornji dvojki
in je zdej na šest-zobi pogon
Tashq, fino, da je zdravje nazaj
Prijemanje: tudi ta je zaenkrat še obojeročen, če bo sledil bratoma, bo tako še kar nekaj časa (srednji še zdaj, pri skoraj štirih, še vedno npr. riše malo z levo in malo z desno, tudi je tako)
Dorotheia, že preseljeni? Vse štima?
Janaž, fino, da ste dali norice skoz, Cene jih takrat poleti (žal?) ni fasal, očitno je bil še prek mene imun...
Lencyk, fouš za morje
, jaz (mi) bi tut...
Zajtrk: banana+mleko+riž ali kaj podobnega. Včasih je to malica, včasih zajtrk, itak imamo vse pomešano.
In eni januarčki/ce so pa res že v muvingu
, naš je osvojil neko svoje ritno premikanje in mu je zaenkrat očitno dost. Se sicer neki vzdiga ob kavču ipd. (daje igrače gor, sam sebi, da ima poj uržah vstajat
), še vedno se gunca na kolenih, stopi že na podplatke a to je to. Hoče bot pa večino časa na tleh, v stolčku je včasih zdržal, da sem kaj skuhala/pospravila po kuhinji, zdej ni šans - sedi tam samo, če ima za jest.
Lepe sanje vsem!