writing-img

neprivlačnost

clock-img

24.03.2014, 21:39

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Zanima me, kaj naredite, ko se počutite neprivlačno? Kako se znebiti tega občutka? Mene včasih zadane tak občutek in se ga ne morem znebit.
Ponavadi me zadane ravno takrat, ko se zredim. Seveda grem hujšat in shujšam, potem spet pozabim na hujšanje in spet zredim. Ampak mislim, da ni ravno problem v kg, ampak v moji glavi. user posted image

clock-img

24.03.2014, 21:48

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: jabuk

ampak v moji glavi. user posted image

da user posted image

vedno si za nekoga neprivlačna, za nekoga pa privlačna. Sama sebi sem jaz vedno bila ok, nimam nobenih telesnih napak teža niha, vse v meji normale, lase imam, nos, roke, noge, joški, rit, zobe, dvoje oči... vse imam, nič mi ne manjka user posted image

clock-img

24.03.2014, 21:52

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Hehe, isto imam jaz vse na mestu. :)...Problem je, da se kar naenkrat počutim neprivlačno in to mi mali zbije samozavest in se pozna v vezi s fantom, ker pač mislim, da si bo našel drugo punco, nočem imeti nekih spolnosti....user posted image

clock-img

24.03.2014, 22:00

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

ne vem, kako izgledaš, ampak ko te berem na RR mi ne deluješ nesamozavestno..... pride tak dan ali teden, malo je Luna kriva, malo pms, malo vpliv vremena ali kaka slaba novica... daj nehaj se z malenkostmi ukvarjat. Vsi smo mi lepi user posted image user posted image

clock-img

24.03.2014, 22:01

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

clock-img

24.03.2014, 22:08

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Hvala za posnetek...eksperiment je res  zanimiv. Mah, res je smotan ta občutek...user posted image

clock-img

24.03.2014, 22:11

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

no, zdaj, ko si ga pogledala in jaz ne bi bila jaz, če ne bi dala še kaj smotanega (kokico user posted image ) v temo... poglej še tole user posted image

https://www.youtube.com/watch?v=qzDUbUQ-qjg

clock-img

24.03.2014, 22:46

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

sem samo preletela ta posnetek - skice moških jajc? user posted image

Lulu, ti''s mal ubrisana user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 24.3.2014 22:47:38 >

clock-img

24.03.2014, 22:49

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

ej, folk je treba v dobro voljo spravit in v smeh, potem se bo dobro počutil in bo vesel, ...ko se dobro počuti je privlačen ... vsem, tudi sebi na koncu user posted image

clock-img

24.03.2014, 22:56

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Hehe, je pa v kontekstu te teme :)Ne vem pa, kaksen je obcutek, ce nisi zadovoljen s svojimi jajci :).... Ce jaz nisem za veliko noc zadovoljna z kreacijo jajc, jih pac pojem user posted image

clock-img

24.03.2014, 22:58

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

se opravičujem, sem opazila, da sem te zamenjala z uporabnico "Jabček" njo sem večkrat zasledila... imata podoben nick user posted image

clock-img

24.03.2014, 23:02

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Haha, to pa vsi pocnejo. Sem pisala na eni temi in je ena punca citirala moj komentar, strinjala se je pa z jabcek. :)

clock-img

25.03.2014, 00:01

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

eh, čas je da postaneš pomaranča.

clock-img

25.03.2014, 07:08

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

eh, čas je da postaneš pomaranča.

meni se pa zdi, da eno pomarančo že imamo tu goruser posted image in bomo spet mešale.

LULU, zanimiva predstavitevuser posted image in čisto drži

clock-img

25.03.2014, 08:23

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

tole si poglej

https://www.youtube.com/watch?v=XpaOjMXyJGk

dobra! user posted image

clock-img

25.03.2014, 08:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.03.2014, 10:55

clock-img

notkar

pencil-img

43

Draga jabuk, vprašaj partnerja, kako se ti zdiš njemu. Če bo rekel, da si perfektna, potem je OK. Če bo pa rekel, da mu nisi všeč, ga pa zamenjaj s takim, ki mu boš čudovita. Malo šale, sicer pa lep pozdrav od Notkarja.

clock-img

26.03.2014, 16:03

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Jaz se grem stušat. Večinoma se počutim neprivlačno, kadar mam mastne lase in občutek, da (si) smrdim (lubi sicer pravi, da ne, samo oni majo itak ene svoje lestvice, beri da jim vedno dišimo:D). Pa spanje tudi pomaga:D.
Pa pohvala od lubija tudi paše še bolj ob takih trenutkih. Se takrat sicer vprašam, kako je to možno, ampak ajde, zgleda, da je:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

26.03.2014, 16:09

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Hvala vsem. user posted image

clock-img

26.03.2014, 16:22

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Moj je zelo iskren-če ga vprašam, ali sem se zredila, reče JA. In potem me to še bolj spravi v slabo voljo, ker pač resnica boli. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jaz se grem stušat. Večinoma se počutim neprivlačno, kadar mam mastne lase in občutek, da (si) smrdim (lubi sicer pravi, da ne, samo oni majo itak ene svoje lestvice, beri da jim vedno dišimo:D). Pa spanje tudi pomaga:D.
Pa pohvala od lubija tudi paše še bolj ob takih trenutkih. Se takrat sicer vprašam, kako je to možno, ampak ajde, zgleda, da je:).

clock-img

26.03.2014, 16:24

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Moj je zelo iskren-če ga vprašam, ali sem se zredila, reče JA. In potem me to še bolj spravi v slabo voljo, ker pač resnica boli.

Narobe vprašaš. Vprašaj ga, če si kljub + kilam še vedno luštna, ap boš videla, kaj bo rekel in kako bo vplivalo:).
Nič ni narobe, če je iskren, boš vsaj vedela, da po pravici govori:). Samo postavljaj vprašanja, na katera želiš zvedet odgovor ne na una, na katera nočeš;).

clock-img

26.03.2014, 16:32

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Ronja hvala, ampak to imaš čisto prav. user posted image

clock-img

26.03.2014, 17:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.03.2014, 17:40

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Moram priznat, da sem do konca mislila, da je to kakšna parodija na original reklamouser posted image . Nisem vedela, da se fantje zaradi jajc sekirajo - za tičke sem slišala, da jim ni glih vseeno, da bi jih pa tako motilo, kako izgledajo jajca, pa res še ne. Vsak dan se kaj novega naučim:)

clock-img

26.03.2014, 18:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem