writing-img

RE: neprivlačnost

clock-img

26.03.2014, 18:15

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Hvala Ankica*, zlata si. user posted image

clock-img

26.03.2014, 18:15

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: jabuk

Ampak mislim, da ni ravno problem v kg, ampak v moji glavi. user posted image

Kar v obojem.
Zdrav duh v zdravem telesu, so rekli že stari Grki.

Narava in gibanje še vedno delata čudeže...pamet tudi pomaga. Včasih tudi šoping user posted image .

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

31.03.2014, 11:34

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Moj je zelo iskren-če ga vprašam, ali sem se zredila, reče JA. In potem me to še bolj spravi v slabo voljo, ker pač resnica boli.

Narobe vprašaš. Vprašaj ga, če si kljub + kilam še vedno luštna, ap boš videla, kaj bo rekel in kako bo vplivalo:).
Nič ni narobe, če je iskren, boš vsaj vedela, da po pravici govori:). Samo postavljaj vprašanja, na katera želiš zvedet odgovor ne na una, na katera nočeš;).

Moški, ki se vsaj približno spozna na žensko dušo, na takšno vprašanje nikol ne bo odgovoril z ja.

clock-img

01.04.2014, 13:34

clock-img

bucka*

pencil-img

407

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Moški, ki se vsaj približno spozna na žensko dušo, na takšno vprašanje nikol ne bo odgovoril z ja.

Se morm strinjat.
Ali pa vsaj odgovori: "ja, sam men si še zmeri všeč, če te to skrbi." Al pa moj v takem primeru reče: "ja, sam je pa rita bolj huda zej" (čeprov jo sama sovražim). Če tej izjavi sledi še seks, potem se ne sekiram več kej dosti :) sploh user posted image

clock-img

23.05.2014, 08:32

clock-img

sombrero

pencil-img

52

Da, problem je v tvoji glavi. Sprijazni se z mislijo, da nekateri moški hočejo le manekenke, kar bo večina žensk težko dosegla, nekaterim moškim pa nam je všeč, da imamo kaj za pogledat in za prijet.

< Sporočilo je popravil sombrero -- 23.5.2014 8:34:16 >

clock-img

24.05.2014, 00:18

clock-img

jabuk

pencil-img

817

Sem se naucila, da je treba resnico sprejet in se z njo spopast, kakor pac se. Meni je moj rekel, da sem se zredila, nisem pa debela in se zdalec ne neprivlacna. Ampak resnica je, da tudi meni ni vsec, da sem se zredila ( nobene hlace mi niso prav), zato sem se vzela v roke in mi pocasi kar gre in sem bolj zadovoljna.

clock-img

10.07.2014, 17:04

clock-img

majkeljanuar

pencil-img

59

Sem se naucila, da je treba resnico sprejet in se z njo spopast, kakor pac se. Meni je moj rekel, da sem se zredila, nisem pa debela in se zdalec ne neprivlacna. Ampak resnica je, da tudi meni ni vsec, da sem se zredila ( nobene hlace mi niso prav), zato sem se vzela v roke in mi pocasi kar gre in sem bolj zadovoljna.

Bravo! user posted image ... Čeprav moje mnenje je, da četudi je ženska malo bolj obilna zna biti privlačna. Samo, da je lepo urejena in ne zanemarjena, haha.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem