Pred nekaj leti, ko je najin zakon visel na tanki nitki, sem uporabila vse kletvice, ki jih pozna bivša juga in angleško govoreči.

Haha, tega si pa prav ne predstavljam

. Mi je pa vedno luštno videt kako sicer prijazno punco, kako fejst zakolne - ker je vedno tako iskreno - ni neko mašilo ali kar tako, ampak iskreno iz srca

.
Kakšen seks, stanislava, lepo te prosim. user posted image Mogoče eno okrog kepe. Seksat pa jst ne morem ko sem razfakingpizdena.
Enako. Nikoli nisem mogla se dotikat z nekom, ki me je glihkar nadiral. Isti je fotr, recimo mami pa sploh ne - ona v trenutku pozabi, ne glede na to, kdo je bil "kriv" ali kdo jezan, ona se lahko zdere na mrtve, pa čez pet minut bi te božala. Jaz tega nikoli nisem mogla. Zato mi je tudi ljubše brez dretja se zmenit. Takrat se pa potem lahko tudi za roko drživa, ko se meniva, to gre, ker se ne počutim ogrožena

. Da bi si pa krožnike metala in bi me poslal v pm, potem bi pa seksala pa pri meni jok, brate, odpade. Pa mislim, da pri njemu tudi. No, ne vem, še nisem probala

. Bivši vem, da ne bi mel nič proti:D.
zara, saj ne vem, če obstaja kak par, ki se nikoli ne skrega. Vsaj jaz ga še nisem spoznala. Obstajajo pa obdobja, ko je vse ok in se nimaš za kaj kregat in taka, ko je vse narobe in sta oba izmozgana in hitro poči.