cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

07.04.2014, 17:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.04.2014, 19:09

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN

UFFFF, marsikdaj, ampak pa po večini zaradi moje taščice, njegove mame, mater bi jo poslala nekam user posted image

in zakaj je ne user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

07.04.2014, 19:44

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Ker jo spoštuje kot mater njenega moža in ni spoštljivo, če ljubljenega človeka kam pošlješ.....

Dobro, da imamo forume, da vsaj tu lahko ljudje pošljejo ali virtualne ljudi ali pa tašče ali pa celo ljubljene nekam in tako sprostijo svoje ventile.......pred domačim občestvom pa ostenjo še vseeno vljudni in spoštljivi in se kregajo zgolj konstruktivno in malodane šepetaje......user posted image

clock-img

07.04.2014, 19:49

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Ker jo spoštuje kot mater njenega moža in ni spoštljivo, če ljubljenega človeka kam pošlješ.....

Dobro, da imamo forume, da vsaj tu lahko ljudje pošljejo ali virtualne ljudi ali pa tašče ali pa celo ljubljene nekam in tako sprostijo svoje ventile.......pred domačim občestvom pa ostenjo še vseeno vljudni in spoštljivi in se kregajo zgolj konstruktivno in malodane šepetaje......user posted image

Človek se vsak dan česa nauči.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

07.04.2014, 19:57

clock-img

Jabček

pencil-img

341

Pri nas je pa tasca na moji strani vedno :) mislim me babe skup drzimo ane :)))

clock-img

07.04.2014, 20:00

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Pri nas moja tudi.....samo midve se vidive 5 x na leto.....tako da se niti nimave časa skregati.....in se ob teh redkih prilikah prav razveseliva ena druge...user posted image

clock-img

07.04.2014, 20:06

clock-img

Jabček

pencil-img

341

Moja celo prizna, da ima razvajenega sina, hehe ;))) pa ona je bolj stare sole, ko se zenske niso tolk na siht hodile, pa mi vsakic pove kk boga sm ko morm na siht :)))

clock-img

07.04.2014, 20:10

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

pri nas pa se dela da je na moji strani....v bistvu pa je samo na svoji user posted image

sem pa včeraj testirala muljenje user posted image in se je splačalo bejbe user posted image je moj prišel danes kar s tem domovuser posted image

user posted image

clock-img

07.04.2014, 20:15

clock-img

Jabček

pencil-img

341

Midva pa imava pms:) jaz sem sitna, on je sitn, ker sem jaz in zadevo stopnjujeva :) kera torta, Rija, katera je not ?!?

clock-img

07.04.2014, 20:23

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

user posted image user posted image user posted image

čokoladne sanje?
saj ne vem če se tak reče....čokoladna, gozdni sadeži user posted image

clock-img

07.04.2014, 20:25

clock-img

Jabček

pencil-img

341

Sam da je cokoladna :)

clock-img

07.04.2014, 20:29

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Sam da je cokoladna :)

Čokoladna iz Zvezde je zakon!! Tudi če nisi skregan

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

07.04.2014, 20:30

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

sem pa včeraj testirala muljenje user posted image in se je splačalo bejbe user posted image  

Splača se vedno, ko imaš prav. Kar običajno imaš.........

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

07.04.2014, 20:45

clock-img

liliana

pencil-img

10282

sem pa včeraj testirala muljenje user posted image in se je splačalo bejbe user posted image je moj prišel danes kar s tem domovuser posted image

Kak si pa zdržala.....?user posted image A si šla direktno spat....brez seksa....?

< Sporočilo je popravil liliana -- 7.4.2014 20:46:13 >

clock-img

07.04.2014, 20:49

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Kak si pa zdržala.....?user posted image

user posted image user posted image

Se zgodi, tudi v najboljših družinah user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

08.04.2014, 09:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.04.2014, 09:31

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

Kak si pa zdržala.....?user posted image A si šla direktno spat....brez seksa....?

težko, zelo težko user posted image user posted image user posted image

direkt user posted image bom danes nadoknadila za vse nazaj user posted image

clock-img

08.04.2014, 10:18

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Moram reči, da sem malo presenečena.....da se vsi kregate...ker nedavno sem na eni drugi temi mislila, da se samo jaz, pa Kalbo pa Rija in tu pa tam še katera, ki se pa pač ne oglasi, da je ne bi kdo linčal, ker probleme v familiji s kreganjem in dretjem rešuje........user posted image

Ha ha, koj se voli taj se tuče. Sem pa moral mojo gospo pred leti prov naučit kregat se, ker v njeni familiji to nikol ni blo v navadi, so se raj mulil do nezavesti. To je blo sitno u PM, pol sem se pa navadil, da sem jo butnil v afekt in je povedala kaj za hudiča jo muči že cel teden. Ja lubica a sam to je, pol pa tko povej. Mene ni problem butnit v afekt :)

Se pa nikol ne skrivava, ko se počva se počva, ko se lupčkava se lupčkava in to je to, to je življenje. Otroc so se navadl, da se grejo igrat in čakajo da mine vihar. Mava pa eno samo pravilo...skregana ne greva spat.

clock-img

08.04.2014, 10:28

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Nikoli, ampak res nikoli ga pa nisem pošiljala v p.m. in podobno kot je ena prej napisala. Lahko pošljem v p.m. voznika pred sabo, ampak človeka, ki ga ljubim in spoštujem, pa ne. user posted image

Če lahko brez slabe vesti pošlješ v p.m. voznika pred sabo, lahko to storiš tudi s človekom, ki ga ljubiš, spoštuješ in obožuješ.....user posted image

ne, ni isto. tistega ne poznam, ne spoštuje recimo (?) mi dol maha za njega in ga komot pošljem v tri krasne....
doma pa tega iz spoštovanja ne naredim. če bi, potem je to znak, da je konec moje veze....

saj me ma včasih user posted image user posted image user posted image ne rečem no....

Paše veš, vpraš mojo drago. Ko me pošlje v PM nazaj, bi jo najraj pojedu, ampak od ljubezni :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem