writing-img

RE: Julijke 2015

clock-img

26.11.2014, 15:54

clock-img

Fifika

pencil-img

50

Nosecka7, kaksno sreco imas.
Priblizno sva isto noseci, jaz pa nic se ne vem. Zakaj se obravnavanje talo razlikuje? A ste imele ze SS ali kej?

clock-img

26.11.2014, 16:00

clock-img

b3jbika

pencil-img

40

tudi jst se oglasam po prvem pregledu :)
srcek bije jupiiii
in zanimivo nosecka7 :) moj je malo manjsi kot predvideno, zato sem noseca 6t4d in imam rok 18.7 hehe kaksno nakljucje ane :)
nuhalno imam pa 29.12 seleeeeee... to je tudi naslednji pregled :)

clock-img

26.11.2014, 16:13

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Pozdravljeneuser posted image
čestitke vsem ki ste videle srčke user posted image
Ja tudi jaz imam ponoven pregled že čez dober teden, verjetno te bolj pogledajo, če so bile kakšne težave v prejšni nosečnosti. Jaz sem imela v drugi nosečnosti SS, potem v tretji sem prezgodaj rodila je imel naš mali samo 1600g. No danes je že velik fant. Strah pa je predvsem menw, da ne bi šlo kaj narobe, ampak mislit moramo samo pozitivno user posted image . V službi pa tistim, ki morajo vedet sem povedala (dvigovanje težkih bremen), ostalim pa kasneje, ko bo bolj "varno", da ne gre kaj narobe.
Lp

clock-img

26.11.2014, 17:44

clock-img

okismoki

pencil-img

16

fifika
tud men je test pokazal v petek močen plus, kakšen dan dva sem mela še špikanje, boleče prsi ... od ponedelka naprej pa kr nč :/ ampak se tolažim s tem da očitno mam lepo nosečnost in na stvar gledam pozitivno :)

prvi dan zadnje menstruacije sem imela 13.10...pregled pa šele 18.12

clock-img

26.11.2014, 17:47

clock-img

nezzek

pencil-img

69

IZVIRNO SPOROČILO: Fifika

Kar malo me skrbi, če sploh še sem noseča... Sploh danes nimam nobenih znakov, nisem utrujena, ničuser posted image Še preveč mam energijeuser posted image

A je lahko to vmes znak, da je z mojo pikico kaj narobe, da nič več ni ali kajuser posted image

MOČNO dvomim.. enim je ful slabo, drugim nič.. ene so ful slabokrvne, druge imajo visok pritisk, tretje nič od tega.. pa vse našteto je kao prej pravilo za vsako nosečnost.

Pomoje bo utrujenost že prišla.. če pa ne, se pač preveč veseliš življenja, tega in bodočega, da bi sploh imela čas za to. user posted image

clock-img

26.11.2014, 17:55

clock-img

Mančula

pencil-img

83

Punce, ne se tako obremenjevat s temi znaki....da vam ne bo potem tako slabo ratalo in da boste bruhale, da si boste zelele, da ne bi bilo nobebega znaka.user posted image
Jaz tudi nimam nic znakov, pa sem v 7t3d od zadnje menstruacije. Edin cez dan se mi zdi, da mam tko tezke, napete prsi, ne pa obcutljive ali bolece, tako da ne vem ce je to kak znak.user posted image

clock-img

26.11.2014, 17:57

clock-img

_pika_

pencil-img

370

Kako ste? Sem gledala na internetu, kako ublažit boleče prsi, pa nikjer nič ne piše. Ima katera kakšno rešitev? Mene bolijo ves čas, najhuje je, ko ležim. Auč.user posted image Jaz imam do pregleda še 2 tedna. Še se bom načakala.user posted image

clock-img

26.11.2014, 18:36

clock-img

1aneja1

pencil-img

185

Ojla, "julijke"!

Še moje novičke. Včeraj sem imela krvni test, zdaj imam tudi uradno potrjeno nosečnost user posted image
Na prvi UZ sem pa naročena 11.dec., takrat tudi izvem če bomo rabli enojni ali dvojni voziček user posted image

Drugače od znakov imam pa kar vse po vrsti: Slabost, utrujenost, zaspanost, boleče prsi, nonstop lačna, napihnjena, nonstop hodim na wc... Tako da tistim ki jim manjka, z veseljem kaj posodim user posted image hec user posted image
Kako ste ostale?

clock-img

26.11.2014, 18:46

clock-img

Multiipraktik

pencil-img

27

Oj, evo jst nimam nobenih hudih znakov, na momente me spanec povozi, to je pa to. Ena je sprasevala za angel sound, kdaj se slisi...ja jst ne vem, sam jst sem 7t in 4 dni pa ga slisim...al sem cudna? Mors pa drzat tam ko se dlake zacnejo, na levi al pa desni strani, ker smo se tak nizko ;)

No tolk, komi cakam bozic, da povemo doma, 20.12 gremo se na kratki oddih, pol pa akcija...aja pa kr razgovor za sluzbo mam 11.12... Mislim to je itak Murphy....eh sporocim kako se bo izslo. drzte se, pa srecno vsem!

clock-img

26.11.2014, 19:39

clock-img

leški

pencil-img

72

Hojla punce...spet jaz in moja res čudna situacija...jutri grem spet v slovenj gradec in če srčka spet ne bo slišala me čaka čiščenje...torej splav...spet user posted image
pisala sem na medover kot ste mi svetovale nekatere za tega pušenjaka, ampak odgovora že dva dni ni...
ma čudno je vse skupaj...beta hcg narašča kot mora, gestacijska vrečka je prave velikosti kot mora biti v tem tednu, rumenjakov mehurček je prisoten, ampak srčka se pa žal ne sliši. Še vedno so prisotni znaki nosečnosti...torej slabosti, boleče prsi, vrtoglavice in pa zaspanost.. jutri bom zahtevala mnenje drugega ginekologa in pa pregled z doplerjem...
jutri sporočim kako se je vse skupaj...
lep večer in cartanje a trebuščki še naprej

clock-img

26.11.2014, 19:42

clock-img

julijka2015

pencil-img

5

Joj, Leški, držim pesti !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.11.2014, 19:44

clock-img

okismoki

pencil-img

16

leški srečno! user posted image

držimo pesti!user posted image

clock-img

26.11.2014, 19:50

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

leški user posted image za srečo, da se vse dobro izide user posted image

clock-img

26.11.2014, 22:08

clock-img

ely85

pencil-img

234

Ojla punce ,leski drzim prstke zate... ostalim pa cestitke za uspesno opravljene uz in krvne testke user posted image mene je tok skrbel zarad znakcov ki jih od enkar nisem mela ,no zdej sem pa dvojno porcijo dobila user posted image slabost,bruhanje in izguna apetita,ampak bom ze potrpela sam da bo vse ok...nasledji pregled mam 5.12 in upam da bo vse ok takrat...lp user posted image

clock-img

27.11.2014, 05:05

clock-img

Fifika

pencil-img

50

Leski, drzim pesti!!

Jaz moram pa povedat, da bi delila
malo svoje energije! V sluzbi je imam cist prevec, ze cel teden letam vsak dan na 100 koncev in zvecer se komaj cakam telovadbo. Ne vem, kdaj sem mela nazadnje tok energije. No sej to je super AMPAK kaj pa to, ko zvecer nisem
zaspana in spim po 4h najvec na noc.
Se katera nespecna?

clock-img

27.11.2014, 10:37

clock-img

leški

pencil-img

72

Evo končno konec pregleda...danes so se končno slišali tudi utripi...v ponedeljek grem svoji gin. na kontrolo. Beta hcg se lepo veča kot se more...v glavnem spet mirno diham...morem pa pocivat kar pa ne bo problem user posted image

clock-img

27.11.2014, 10:39

clock-img

karena

pencil-img

122

user posted image leški, si mi kar dan polepšala, čeprav te ne poznam user posted image Zelo vesela zate

clock-img

27.11.2014, 10:41

clock-img

Multiipraktik

pencil-img

27

Juhu Leški, bravo, matr se je vleklo tole ;) ... Naj bo do konca vse brez problemov in kot mora bit! Jeej

clock-img

27.11.2014, 10:43

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Leški, bravouser posted image SAj veš,kako pravijo..slab začetek,dober konec user posted image

clock-img

27.11.2014, 10:43

clock-img

manilu

pencil-img

8

Leski super!user posted image zelo veselaa

clock-img

27.11.2014, 11:13

clock-img

leški

pencil-img

72

Ko je rekla da se šliši srček sem mislila da bom kar zavpila od veselja...res so me mučile s tem da ni ok in da je treba na splav...ampak sem končno lahko zadihala :-)user posted image

clock-img

27.11.2014, 11:15

clock-img

ely85

pencil-img

234

Super novicka leski user posted image user posted image jejjj sam da je vse ok user posted image

clock-img

27.11.2014, 11:16

clock-img

Mančula

pencil-img

83

Leški user posted image user posted image tud jaz ful vesela zate, lepo je prebrat takšno novico, da se sliši srček. user posted image

clock-img

27.11.2014, 11:18

clock-img

julijka2015

pencil-img

5

Tudi meni si polepšala dan, Leški ! ČESTITKEEEEEEE !!! user posted image

clock-img

27.11.2014, 11:19

clock-img

tree

pencil-img

12

O kok lepa novica Leški user posted image Končno lahko uživaš v user posted image

Meni se pa čas tako vleče do prvega pregleda... šele naslednji petek ga imam... In me tudi preganjajo črne misli "kaj pa če".... Šele takrat bom pomirjena ko slišim srček ;) Srečno vsem, ki imate v teh dneh še prvi uz.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem