writing-img

RE: Julijke 2015

clock-img

06.11.2014, 12:29

clock-img

karena

pencil-img

122

Pri nas bo pa domačim Miklavž nosil novice. user posted image Je tast prevelika čveka, meni se padoma tudi še ne mudi razlagati. Širši javnosti pa tam enkrat za praznike.

clock-img

06.11.2014, 12:49

clock-img

karena

pencil-img

122

Aja, počutje pa kot vse dni user posted image zmerne slabosti in boleče prsi. Pa trebuh me boli, ne kot krči, bolj kot da bi včeraj trebušnjake delala.

clock-img

06.11.2014, 14:12

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Jaz se pa iz junijk selim med julijke. Baje je moj PDP 1.7. Danes sem bila na UZ, v 6t4d, in se je videl tak mini mini user posted image

clock-img

06.11.2014, 14:29

clock-img

karena

pencil-img

122

Jeej bravo za srček user posted image . To je res tak poseben trenutek. Pri moji prvi nosečnosti sem tudi že v šestem tednu videla srček. Hmm, kdaj si imela ZM?

clock-img

06.11.2014, 14:35

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Mah jaz sploh nisem dobro videla, moj je bil pa čisto raznežen...

ZM sem imela 24.9. , samo sem bila na umetni oploditvi. In glede na to, se naj bi računal PDP glede na datum punkcije. Tako bi morala imeti PDP 28.6., samo pri nas ne "komplicirajo", in računajo baje po ZM. tako sem pristala med julijkami :) Vseeno pa upam, da bo kakšne 14 dni prej, da ne bo tako vroče user posted image

Kdaj imaš pa ti PDP? Še nič ne vem,nisem imela časa prebrat še cele teme.

clock-img

06.11.2014, 14:41

clock-img

karena

pencil-img

122

Jaz po mojem izračunu 7.7. bomo videli, kaj poreče G. Na koncu se pa itak mali fižolček odloči, če je vse prav. user posted image

clock-img

06.11.2014, 14:52

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Ja, že takrat lahko predvidiš kako te bo ubogal user posted image Kdaj imaš prvi UZ? jaz sem dobila že datum za nuhalno...zadeve so kar divjat začele :o

clock-img

06.11.2014, 14:57

clock-img

karena

pencil-img

122

24. tako da malo bo še za počakat. user posted image Na nuhalno se bom pa po prvem pregledu naročala, glede na to, da imam za seboj že en SS, se mi ne mudi preveč s temi stvarmi. user posted image Tako ali tako bo NS nekje med Miklavžem in božičem user posted image

clock-img

06.11.2014, 15:06

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Mah ja..saj meni se zdi tudi zgodaj, mene so kar sami naročili v neplodnostni za 19.12...moja ginekologinja, pa še ve ne,da sem nosečauser posted image ...moram še tja poklicat, pa se naročit. Držim pesti,da se ti zdaj dobro izteče user posted image

< Sporočilo je popravil sunprincess -- 6.11.2014 15:07:47 >

clock-img

06.11.2014, 15:40

clock-img

Mini me

pencil-img

25

Bravo punce, zdej pa samo držat pesti, da bo vse tako kot mora bit user posted image
Mene vedno bolj stiska za jutri, sicer se mi tudi zdi še malo hitro za pregled, saj jutri šele vstopam v 7. teden.. ampak upam, da bomo že kaj videli in slišali na UZ user posted image

clock-img

06.11.2014, 18:02

clock-img

ely85

pencil-img

234

Oooo sunprincessuser posted image najprej cestitke za srcka user posted image user posted image user posted image si prisla k nam julijkami user posted image user posted image sem vesela da je vse ok bilo na uzuser posted image mini me drzim prstke za jutr user posted image

clock-img

06.11.2014, 18:19

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Hvala...čeprav sem skrivoma upala na dva, samo mogoče je res bolje takouser posted image

Mini me, tudi jaz držim pesti,da bo vse ok jutri...vem kako si nervozen,ko čakaš pred UZ..

Ely85,kdaj imaš pa ti UZ?

clock-img

06.11.2014, 18:23

clock-img

ely85

pencil-img

234

Jst ga mam tud sele 24.11 :-( kot karena...se dolga... vazno je da je vse ok user posted image pr teb user posted image user posted image jst sm tok nervozna k je se tok do uz...

clock-img

06.11.2014, 18:36

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Aja,nimaš nič na GKLJ prej? Ker jaz še nimam datuma od ginekologinje,in če ne bi bila pri dr.Rešu bi bil ravno tako pozen..

clock-img

06.11.2014, 18:38

clock-img

ely85

pencil-img

234

Ne nazalost nc prej ni na gklj user posted image druge ni kokr potrpet user posted image

clock-img

07.11.2014, 08:02

clock-img

karena

pencil-img

122

Dobro jutro! user posted image

A veste kaj je meni najhuje. Da si ženekaj dni nisem pošteno umila zob. user posted image Spredaj še gre, da bi pa zadaj umila, se mi pa kar obrne, ko bolj odprem usta, s ščetko pa tudi blizu ne smem. user posted image

clock-img

07.11.2014, 08:11

clock-img

Petrarca91

pencil-img

40

Zdravo, da se še jaz malo javim:-)javim
Dobrodošle vse nove julijke:-)julijke
Kdaj pa imate kaj roke poroda? Jaz kolikor sem računala na internetu, imam 1.7.2015, 9.10.14 sem imela IUI, tako da naj bi bila sedaj v 7 tednu ampak še čakam prvi pregled, imam ga šele 18.11., res se vleče. Ful me je strah da ne bo kaj narobe, poleti sem imela ss in zdaj se kar ne morem otresti strahu... Zato se mi še bolj vleče...

clock-img

07.11.2014, 08:40

clock-img

tree

pencil-img

12

Ojla punce! Najprej vsem čestitam za user posted image user posted image
Tudi pri nas bomo julija spet zibali če bo šlo vse po sreči. Se moram še naročit na prvi uz :) Kolikor sem računala naj bi bil pdp 10.7

< Sporočilo je popravil tree -- 7.11.2014 8:41:22 >

clock-img

07.11.2014, 12:44

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Bravo tree, dobrodošla...nekaj se nas bo le nabralo :) Mogoče bi lahko kasneje naredili kakšno skrivno skupino na FB, julijke 2015 ;)

Jaz sem danes prvič občutila malo slabosti...ne vem,ne paše mi jest, pa sem lačna, si naredim nekaj, mi ne paše, kar nekaj mi je slabo,in spala bi..pa sem mislila, da me bo to obšlo...no,še vedno sem optimist, da je samo vreme krivouser posted image

clock-img

08.11.2014, 12:50

clock-img

leški

pencil-img

72

Evo tudi pri nas sta se spet prikazali dve II...v ponedeljek imam pregled in bomo videli kaj in kako...

clock-img

08.11.2014, 16:14

clock-img

ely85

pencil-img

234

Mini me kako je slo na uz ???upam da je vse ok in da si slisala srcka user posted image leski cestitam in dobrodosla med noseckami user posted image user posted image

clock-img

08.11.2014, 16:37

clock-img

Mini me

pencil-img

25

Joj, mene je pa včeraj ginekologinja čist prestrašila, ker je sumila na im nosečnost in mi je dala nujno napotnico za bolnišnico. Tam so potem ugotovili, da je tisto v bistvu ena čist nenevarna cista. Pa vidi se nosečnost v maternici, ampak trenutno se še ni videlo plodauser posted image sem mogla dat kri, pa v sredo še enkrat, da vidijo če nosečniški hormon raste.. tk da sem čist na trnih zdaj :( upam, da bo vse ok!

clock-img

08.11.2014, 16:50

clock-img

ely85

pencil-img

234

Ojoojjj ti vrjamem kako si bla prestrasena,sem sama dozivela imn pred 3leti...no na sreco da se vidi nosecnos pri tebi,v kerem tednu nosecnosti pa si??ker je mozno samo da je plodek se premajhen da bi ga videli...neskrbi ce bi bla imn bi ostala pri njih...

clock-img

08.11.2014, 16:53

clock-img

Mini me

pencil-img

25

Ja sej to me ne skrbi več, hvala bogu vsaj imn ni.. skrbi me, da se plodek sploh ne bo razvil user posted image
Sem pa polnih 6 tednov ravno danes, po mojih izračunih (zadnjo m. sem imela 27.9.)

clock-img

08.11.2014, 16:57

clock-img

ely85

pencil-img

234

A ti je g.izracunala a si sama??ker do oploditve vcasih kasneje pride in s tem je tud kaksen teden manj lahko po nasih izracunih...si po naravni poti zanosila??ker jst nisem in tocno vem kdaj se je prjelo,po izracunih g naj bi bla 4,5 tedne glede na moj postopek pa zele 3 ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem