Ojla, kako smo, jst sm cisto neucakana zarad tega uz. Mam ga sele 21.11, izracunan rok pdp pa 13.6.15. Full me skrbi tale vrocina, pa vse-no edin ce ne bo tak poletje kot je bil letos , nekak si ne predstavljam, ker je prvi sine novembrcek....ampak ok...no sem cist not padla glede hrane in telovadbe..ker res nebi bla rada cist zafrustrirana poleti kje na morcku, ko se bo spet sprostil...ja pa se angel sound sem si zrihtala, mi ga bo ena posodila, komi cakam pregled. Doma bomo okrog bozica razglasili, sva narocila neko majcko, postal bom bratec...pol sva pa rekla, da bova itak spet koledar dala babicam pa dedkom...pa da bi kar julija oznacila mal posebi, da bo ocitno....bomo vidl, ce nas ne bodo prej pogruntal, sploh k bo veseli december, jst sm pa itak prva na kuhancih al pa pivu in drugih neumnosti,...pa se kadila sem, joj, bo tezko da nas ne pogruntajo ja. Drugac pa u izy slabost cez dan, pa ponoc se zbudim med 2-3 urco, mal posrfam, ker ne morem spat, pol pa kul. Aja pa full sem ratala neki organizirana okol gospodinjenja in pospravljanja...zgodnji sindrom gnezdenja mrbit. V glavnem sem cist navdusena in komi cakam vse, glede na to da mi prva nosecnost sploh ni bla fajn, pa niti obdobje dojencka mi ni fajn, pa nobenih tezav nisem imela, sam res mi je to kr neki. Sploh ko vidis enkrat, kako je zakon, ko mali okol 1,5 l -2l veselje po bajti trosi. Sam da bomo zdravi. Drzte se!