vsak, popolnoma vsak izmed na,s ima nekaj s čimer bi nas mediji s svojimi dodatki lahko uničili. Srečni smo, da smo lahko rešili težave v okvirjih, ki smo jih sami postavili, on te možnosti ni imel.
Podpis. Mislim, da ga imamo na vesti.
Grozno! Je logično, kar je naredil, ampak je grozno! Ne vem, kako pojasniš otrokom, kaj se je zgodilo. Ne predstavljam si, da bi se mi to zgodilo in bo morala razlagat otrokom: oči se je ubil, ker ni več prenesel vsega tega... A res mislite, da je boljše za družine, da se je to razvedelo? Na tak način? Mislite, da je žena zdaj bolj srečna? Mislite, da ne bi bila bolj srečna, če ne bi nikoli zvedela? Jaz rajši ne bi nikoli izvedela kot pa da bi ga takole linčali! Pa saj se imamo radi! Tudi kadar mogoče zakon ni na višku, tudi če kateri naredi kakšno neumnost, vseeno nam je vsem boljše, če zasebnost ostane zasebna.
Ne predstavljam si, kako se morajo počutiti dijaki, ki so dali to na net in ta učiteljica..., upam, da jim bodo dali kakšnega psihologa, da ne bo res še kdo ubral te poti.
Upam samo, da se so se odrasli novinarji malo zamislili, ali je take stvari res treba objavljat... mogoče se bodo iz tega naučili. Ker oni pa so odgovorni za svoje profesionalno vedenje in so premislili vse skup, niso delali tega na podlagi nekega nagona "in the heat of the moment".
Ni mi jasno, kako to, da toliko teh, ki vsako nedeljo poslušajo: "Kdor je brez greha, naj prvi vrže kamen!" tako radi kamenjajo, pa sta ipak samo varala in nič drugega... Tu imam sama velik problem z razumevanjem - nikakor ne razumem, ne vem, kaj ima človek od tega in ne razumem, kako jim ni hudo, da se je človek zato ubil... Bilo mu je tako zelo grozno, da ni več videl nobenega izhoda - pa še vedno ni dovolj... Meni se zdi to grozno! Kaj vi še nikoli niste naredili nič narobe? V celem življenju? Nobene napake, za katero si ne želite, da jo cela vesoljna Slovenija izve?
Lubi mi je včeraj povedal, kaj se je zgodilo in da so se njune sodelavke zgražale nad posnetkom, da je za bruhat. Ni mi jasno, zakaj so ljudje gledali posnetek svojega šefa in sodelavke? A bi si vi to želeli gledat? Meni bi bilo potem malo nerodno, ko bi ju videla in rajši ne bi gledala tega in to se komot da naredit. Razumem, da so ga gledali dijaki, ni mi jasno, zakaj bi se za to odločili odrasli ljudje?