IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*
in če ima ta kabinet veliko steklo skozi katerega se vidi?
Ne pretiravajte. Nadvetloba ni okno. In je najmanj na 220 cm od tal.
torej se tudi na upravni enoti dva lahko komot dol dajeta, pa mi vsi to gledamo?
To je zakonsko prepovedano. Za zaklenjenimi vrati ni prepovedano. Je pa prepovedano voeajerstvo in snemanje.
saj ni čudno, da je slovenija in nasploh človeštvo tam, kjer je, če tako razmišljate. ni vse demokracija, ne sme se vse, kar se komu zalušta...ne smeš vtrgati jabolka na zagrajenem sosedovem dvorišču, ker se ti je pač zaluštalo...
Res ni cudno. zaradi enega oralca na linc.... cista djamahirija in hinavscina.
problem je, ker ljudje nimajo več nobenih vrednost, ker če se nekaj ne sme, mu je kršena demokratična pravica do seksa...
Narobe razumes. Nikjer nisem napisala, da je njihovo dejanje v redu, niti to mislim. Napisala sem in se vedno tako menim, da ima ta medalja dve plati in da djak, kin je to snemal , objavljaj in distribuiral ni nobeno nedolzno jagnje in zadnji branik morale in etike - kot ga tukaj nekatere predstavljate.
bejžte no....nisem neka zatežena zafrustrirana baba,
A res ?
samo ene meje pa enostavno morajo biti in se jih moramo vsi držati, sicer bomo za 10 let gledali in bo nekaterim normalno, da se bosta dva dol dajala v kotu restavracije, mi pa bomo veselo žvečili svoje kosilo....
Seveda, da morajo biti meje, ampak meje morajo veljati za vse. In za profesorje in za djake.
Ce bi ta djak posnel profesorico na straniscu ne bi bil heroj. Ker je pa dva kako seksata je heroj. Osebno ne veljamem, da je moralnost nasega dejanja spremenjiva in odvisna od moralnosti in eticnosti drugih. Neeticnost profesorjev ne naredi djakovo ravnanje za neeticno. Nekaj je eticno ali neeticno, dovoljeno ali nedovoljeno samo po sebi in v odvisnoti od neeticnosti ali eticnosti druge strani.